Billeje
Mandal
Oversæt
Norge // Mandal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mandal: Sixt biludlejning online booking

Hvis du ønsker en komplet frihed og fleksibilitet på din rundrejse i Norge, kan vi varmt anbefale dig at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Mandal. Hyggelige Mandal hører hjemme i Sydnorge, og det er et af landets sydligst placerede kystbyer. Et ophold i området kan byde på ren afslapning via de vidunderlige sandstrande, dejlige udflugter langs den smukke kyst og interessante museumsbesøg, der bliver lettilgængelige via din billeje i Mandal. Vælg udlejningsbilen, der dækker dine behov og giver plads til hele rejseselskabet. Bestil herefter pr. telefon ved kundeservice eller online via hjemmesiden eller appen.

 
 • Mandal

  Sixt Billeje
  Sommerkroveien 2
  4515 Mandal

  Ma. - Lø.07:30 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Mandal

Kystbyen Mandal er hjemsted for en række herlige seværdigheder, der bestemt fortjener et besøg. Den vidunderlige Søstranden tiltrækker mange badegæster om sommeren takket være strandens godt 800 meter lange strækning af finkornet sand og rent badevand. En anden populær seværdighed i området er kystfæstningen Landehobde fra Anden Verdenskrig, hvis omgivelser byder på fantastiske vandringsstier og enestående udsigter over havet. Alt, du skal gøre, er at krydse en lille bro med Sixtbilen fra Mandal over til Landehobde. Du kan naturligvis også gøre brug af den lejede bil fra den udvalgte Sixt Biludlejning i Mandal til at udforske områder, der ligger lidt længere væk, og som er svære at nå uden egen bil. Hvis du styrer Sixtbilen ca. 12 km mod øst, kan du køre over den lille bro til Norges sydligst beboede ø Skjernø, hvor man kan vandre eller cykle blandt bølgende bakker, imponerende klipper og hyggelige bugter, ligesom du kan tage den omtrent 45 km lange køretur mod øst til storbyen Kristianstad.

Skræddersyet billeje efter dine behov

Hos Sixt kan du altid få hjælp til bilrejsen samt svar på dine spørgsmål om vores produkter. Vi har udlejet kvalitetsbiler til tilfredse kunder gennem mange år, og hos os er der et fokus på dine ønsker og krav til den enkelte udlejningsbil. Sortimentet af køretøjer er alsidigt, og der er således biler for enhver smag og rejsende, uanset om gælder forretningsrejsen eller ferien i Mandal. Hvis du har brug for at skræddersy din billeje i Mandal i en ekstra grad, tilbyder vi desuden tilbehør og tjenester, herunder GPS, autostole og dækning af flere bilførere, hvilket nemt kan tilføjes bestillingen. Når du vælger Sixt som biludlejer, bliver der ikke pålagt skjulte gebyrer. Lejer du bilen hos Sixt Biludlejning i Mandal, er der klarhed over både priser, den høje komfort og den hjertelige kundeservice.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice