Billeje
Kaupanger
Oversæt
Norge // Kaupanger
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kaupanger: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder velkommen til Kaupanger! Her er der storslået natur samt en hyggelig, autentisk stemning for alle pengene, og er du på jagt efter en aktiv ferie med masser af udendørsoplevelser, er du landet det helt rigtige sted. Lej en bil hos Sixt i Kaupanger og tag ud på eventyr i området omkring en af Norges flotteste fjorde, Sognefjorden, eller tag turen op i fjeldet, hvor du bliver belønnet med en fantastisk udsigt, men også med en ro, som man ikke kun mærker i kroppen, men også i sindet. Kaupanger giver dig et afbræk fra den hektiske hverdag. Stedet indbyder til eftertanke og afslapning, så du kan vende tilbage til dagligdagen med ny energi, både fysisk og mentalt! Vores billeje i Kaupanger kan bestilles her og nu til særdeles attraktive priser.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Kaupanger

Billeje i Kaupanger kan passende være en løsning for dig, der søger oplevelser i naturen, og det er svært ikke at blive forført af den lille by ved den dybe fjord med de store fjelde, der gør kulissen endnu mere magisk. Du befinder dig på udgangspunktet for talrige vikingetogter til fjerne egne og kan dykke ned i historien med et besøg i Kaupanger Stavkirke fra det 12. århundrede. Den velbevarede og nænsomt restaurerede kirke er en af byens helt store attraktioner, og uanset om du interesserer dig for kultur, historie eller arkitektur, er den et besøg værd. Trænger du til lidt mere action, kan vi anbefale et besøg i en af de to nationalparker Jostedalsbreen eller Jotunheimen hvor der er masser af gode vandremuligheder. Derudover finder du i Jotunheimen også Galdhøpiggen, Norges og Nordeuropas højeste bjerg, og den 6 til 7 timer lange vandretur, turretur, er en oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for. Beløn dig selv med et herligt panoramablik og feriebilleder i særklasse, inden du tager turen tilbage i Sixtbilen.

Biler til enhver anledning

Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Kaupanger, vælger du samtidig en særlig rejseform, hvor der er plads til stor selvstændighed og spontanitet, perfekt til eventyrlige rammer som Kaupanger. Hos Sixt er vi altid glade for at kunne bidrage til at gøre rejsen endnu mere optimal. På vores kontor i Kaupanger kan vi levere de traditionelle personbiler og stationcars samt robuste 4x4, som egner sig helt perfekt, hvis du skal på eventyr i de norske fjelde. Book din bil med ekstraudstyr online eller telefonisk!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice