Billeje
Heimdal
Oversæt
Norge // Heimdal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Heimdal: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Heimdal, hvis du vil opleve det bedste af Norge. Heimdal ligger i Trondheim i det centrale Norge, og der er tale om en af landets største byer. Med en bil fra Sixtkontoret får du gode muligheder for at nyde storbyen og kan desuden begive dig ud på et roadtrip i de herlige omgivelser. Oplev alle de spændende museer og smukke kirker samt historiske bygninger og dejlig natur. Du bestemmer, hvad der skal ske på din rejse og kan nyde komfort på hele rejsen. Sixt har mange års erfaring med biludlejning, og vigtige nøgleord er en høj kvalitet, personlig service og fremragende priser, der gør billeje til et attraktivt alternativ til offentlig transport.

 
 • Trondheim Vaernes Lufthavn

  Sixt Billeje
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Trondheim

  Sixt Billeje
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Heimdal

Trondheim er en smuk by, der byder på pittoreske udsigter over det omgivende landskab, ligesom området omkring Heimdal er kendt for sine mange koncerter, festivaler og sportsbegivenheder året rundt. I hjertet af Trondheim, som blot ligger 5 minutters køretur fra Sixt Biludlejning i Heimdal, finder du nogle af de bedste norske håndlavede varer samt et stort udvalg af kunstgallerier, hvor kunstneriske skatte sikkert kan opdages. Besøg desuden gerne Trondheim Kunstmuseum eller tag forbi Galleri Ismene og Trondelag Senter for Samtidskunst, hvis du vil gøre nogle lidt andre fund. Med billeje i Heimdal kan du desuden sætte kurs mod den smukke kyst, hvor de majestætiske fjorde giver dig endeløse muligheder for magiske øjeblikke og flotte billeder, eller kør de 8 kilometer fra Heimdal til Ringve Musikmuseum, som er landets nationalmuseum for musik, og som huser over 2000 musikinstrumenter fra hele verden, herunder gamle folkemusikinstrumenter fra Norge. Lad Sixt gøre din tur til Heimdal i Trondheim til en unik oplevelse, hvad enten du mikser din sightseeing med forretningsmøder eller rekreative stunder.

Maksimal tryghed, stil og komfort på rejsen

Sixt billeje i Heimdal gør det let og behageligt at køre rundt i denne del af Norge. Kontoret har et bredt udvalg af førsteklasses køretøjer til rådighed, så alle slags rejsende kan finde den rette bil til ferien eller forretningsrejsen i Trondheim. Start planlægningen ved at vælge bilkategori, som bl.a. inkluderer moderne og smarte økonomibiler og stationcars eller de mere rummelige 4x4%u2019er og varevogne. Sixt ønsker at gøre din rejse så behagelig og afslappet som muligt, så når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Heimdal, kan du altid tilføje diverse tjenester og tilbehør. Bestil f.eks. GPS navigation eller ubegrænset kilometertal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice