Billeje
Forde
Oversæt
Norge // Forde
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Forde: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Førde! Alt det gode. du forbinder med Norge, finder du her på destinationen. Spændende byliv, en imødekommende og autentisk atmosfære og selvfølgelig en natur, hvis lige du ikke finder noget andet sted i Europa. Førde ligger i den inderste del af Førdefjorden, og her har du et optimalt udgangspunkt for en eventyrlig rejse i et af Norges smukkeste områder med flotte fjelde, floder, skove og søer. Du finder vores kontorer i bl.a. udkanten af byen samt ved lufthavnen, omtrent ca. 15 km væk, så din billeje i Førde tager udgangspunkt i centrale knudepunkter! Hos Sixt Biludlejning Førde glæder vi os til at bidrage til, at du får set og oplevet så meget som muligt under dit ophold i Sixtbilen, så lej bilen her og nu.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Førde

Er du naturelsker, og drømmer du om at komme væk fra den slagne vej og se noget andet, end hvad alle andre kan berette om, så brug din billeje i Førde til at udforske området omkring Førdefjorden! Sæt dig ganske enkelt bag rattet i din nye Sixtbil og tag turen til nationalparken Naustdal Gjengedal omtrent 20 km væk, hvor der venter dig masser af gode vandremuligheder i de skønne fjeldomgivelser. Derudover må du ikke snyde dig selv for en panoramatur langs vandet og en tur fra Førde over byen Naustdal og videre ud mod havet, der byder på panoramablik i en sjælden kaliber, husk kameraet! Trænger du til at sætte tempoet lidt ned, eller er vejret ikke det bedste, er det en oplagt ide at besøge Førdehuset, byens lokale kulturcenter. Sker det i Førde, så sker det her, og det er uanset, om det er sport, kunst eller musik. Glæd dig til at køre på opdagelse med Sixt Biludlejning Førde som din samarbejdspartner.

Sixt giver dig en optimal fleksibilitet

Hos Sixt Biludlejning vælger du ikke kun en bil, du vælger samtidig også en rejseform, der er præget af fleksibilitet og spontanitet, og hvor du aldrig behøver at gå glip af en spændende oplevelse, fordi det ikke lige passede med billetter og køreplaner. På vores kontor i Førde kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, og skal du virkelig ud og udforske den barske natur, kan vi hos Sixt selvfølgelig også tilbyde en række terrængående 4x4, som uden problemer klarer både byen og fjeldet. Ekstraudstyr er bestemt også en attraktiv mulighed i forbindelse med bestillingen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice