Billeje
Floroe
Oversæt
Norge // Floroe
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Floroe: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen til den kommende Norgesrejse ved en af Sixts Biludlejninger i eller omkring Florø. Den lille by Florø finder du i det naturskønne fylke Sogn og Fjordane, og dette er landets vestligste by. Byen er omgivet af klipper, dramatiske fjorde og ligger tæt på smukke øer, hvilket gør den til en ideel destination for dig, der er friluftselsker og ønsker en behagelig bilrejse i området. Med Sixts billeje i Florø er du sikret en moderne udlejningsbil af høj kvalitet, der tager dig direkte hen til alle seværdighederne eller de områder, du gerne vil nå at se på turen.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Florø

Området omkring Florø har fantastiske skærgårde med charmerende øer, der stiger lige op af havet, og det er oplagt at vandre eller fiske vilde laks og makrel omkring Florø. Når du har været forbi vores team hos Sixt Biludlejning i eller omkring Florø, kan du sætte kurs mod det, du ønsker at opleve på ferien. Det interessante Kystmuseum Florø er et fremragende startpunkt, hvis du vil have et godt indblik i naturhistorien ved Norges vestkyst. Her kan du blandt andet se både, artefakter fra kysten samt en spændende udstilling om den moderne olievirksomhed. Sæt også gerne kurs mod det skønne naturområde og udsigtspunktet Brandsøyåsen øst for Florø, der er populært for sine fantastiske vandrestier op til toppen af bjerget, hvor du får en fabelagtig udsigt over området. Med Sixtbilen bliver det nemt at udforske det smukke Vestnorge, og du kan pakke alt, du har brug for til dagen, i din praktiske udlejningsbil.

Altid en omfattende service hos Sixt

Vi giver dig favorable priser og en dybt personlig kundeservice på din bilrejse. Der pålægges ingen skjulte omkostninger eller kortgebyrer i forbindelse med vores billeje i Florø, og du kan nemt sammenligne priser på udlejningsbiler og ekstraudstyr her på Sixts hjemmeside. Medarbejderteamet hjælper dig gerne med at få besvaret de forskellige spørgsmål om vores produkter, og hvis du skulle få brug for tips og råd omkring vejforhold og seværdigheder i det vestlige Norge, står vi naturligvis klar til at assistere dig. Hos Sixt finder du et alsidigt udvalg af biler, der blandt andet inkluderer rummelige 4x4'er og stationcars, moderne økonomibiler og luksus sportsvogne. Du kan desuden få tilføjet tilbehør til bilen ved at kontakte Sixt Biludlejning i Florø. Vi kan hjælpe dig med alt fra tagbøjler til GPS udstyr, så det bliver din opgave at sammensætte det endelige produkt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice