Billeje
Floro
Oversæt
Norge // Floro
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Floro: Sixt biludlejning online booking

Glæd dig til en bilrejse i smukke Norge, hvor startpunktet hedder Sixt Biludlejning i Florø. Sixtafdelingen i Florø bringer dig til den sydlige del af landet. Byen har vand på alle sider, hvilket giver adgang til mange sjove vandaktiviteter, og du finder desuden flere spændende seværdigheder i og i nærheden af Florø. Med din moderne Sixtbil når du nemt rundt i de forskellige områder og kan udforske vejene, som du ønsker det, i stedet for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler. Nyd favorable priser og et bredt udvalg af førsteklasses køretøjer i Florø og find udlejningsbilen, der lever op til dine ønsker. Når du har foretaget et valg, er det blot at tage telefonen og ringe til Sixt eller klikke dig frem til bestillingsdelen her på hjemmesiden.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Florø

Uanset om du er i Florø på grund af jobbet eller af ren fornøjelse, vil du helt sikkert nyde din tid i denne charmerende kystby, når du tilvælger Sixt billeje i Florø. Idylliske Florø er Norges vestligste by, og denne naturskønne by er anløbshavn for skibsruten Hurtigruten og byder på mange fantastiske attraktioner. Hvis vejret tillader det, er det en oplevelse at tage på en sejltur, hvor du helt sikkert vil komme forbi Stabben Fyr, som ligger på en holm ved indsejlingen til Florø. Den smukke strand Krokastranda er skøn at slappe af på en varm sommerdag, men det lille Kystmuseum i Sogn og Fjordane er også værd at besøge med bilen fra Sixt Biludlejning i Florø. Styr desuden gerne Sixtbilen mod helleristningerne i Ausevika syd for Florø, hvor du kan opleve klippemalerier, der går omkring 3.000 år tilbage i tiden.

Lej gode biler til favorable priser hos Sixt

Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser, og dette kan du nu udnytte på din næste rejse til norske Florø. Kom bag rattet i et af de komfortable køretøjer fra nogle af verdens bedste bilproducenter og nyd din bilrejse i dit tempo. Udbuddet ved Sixt Biludlejning i Florø består bl.a. af pålidelige økonomibiler, rummelige 4x4-er og komfortable stationcars, så du kan finde bilkategorien, der opfylder dine behov for mobilitet og budget. Du booker din udlejningsbil online eller telefonisk, og hvis du vil foretage tillæg, i form af ekstraudstyr og tjenester, eller har spørgsmål til vores produkter, så hjælper Sixtteamet dig gerne med dette. I forbindelse med Sixt billeje i Florø kan du desuden nyde en behagelig 24 timers returneringsservice.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice