Billeje
Bygstad
Oversæt
Norge // Bygstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bygstad: Sixt biludlejning online booking

Skyd din spændende bilrejse i Norge i gang ved at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Bygstad. Den hyggelige lille by Bygstad er beliggende blandt majestætiske bjerge, smukke dale og imponerende fjorde i den sydvestlige del af landet, og der er ingen bedre måde at opdage området på end med en lejet Sixtbil. De offentlige transportmidler er ikke fremragende i regionen og det kan være særdeles svært at nå hen til nogle af de smukkeste naturområder med eksempelvis bus. Sixts billeje i Bygstad giver dig frihed til at bestemme din rejserute og foretage udflugterne i et tempo, der passer dig.

 
 • Ørsta-Volda Lufthavn
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ørsta-Volda Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bygstad

Den charmerende by Bygstad er beliggende lige nord for den smukke Dalsfjord og godt 160 km nord for den større by Bergen. Området tiltrækker mange besøgende på grund af den dramatiske natur, der byder på brusende vandfald, smukke bjerge og betagende fjorde såsom Dalsfjorden og den nærliggende Sognefjorden. Udnyt gerne bilen fra din valgte Sixt Biludlejning i Bygstad til at køre rundt i området, så du på egen hånd kan opdage de mange små kirker, der vidner om regionens og landets vikingehistorie, eller sæt kurs mod vandfaldet Likholefossen mod øst og kør over den specielle bro, der giver en fantastisk udsigt over faldene. Du kan også besøge det norske gletsjermuseum i Fjærland øst for Bygstad, som endvidere er indgang til den enorme nationalpark Jostedalsbræen, der blandt andet er hjemsted for det europæiske kontinents største gletsjer. Mulighederne bliver mange med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt.

Find Sixtbilen til natureventyret i Norge

Med Sixts billeje i Bygstad får du meget mere ud af opholdet i denne naturskønne del af nabolandet mod nord. Norge er et bjergrigt land med et til tider ret udfordrende terræn, så hvis du planlægger et natureventyr omkring Bygstad, kan det være oplagt at bestille en robust firehjulstrukken model til turen. Derudover har de forskellige Sixt Biludlejninger i Bygstad også rummelige og komfortable stationcars, kompakte og pålidelige økonomibiler samt topmoderne sportsvogne. Hvis du booker online, kan du mange gange få gode tilbud på de mange premium udlejningsbiler, og med forhåndsbestilling sparer du tid ved kontoret, når du melder din ankomst. Vælg gerne et ubegrænset kilometertal, så du frit kan udforske den norske natur under opholdet og tilføj gerne prisvenligt tilbehør såsom GPS navigation, tagbøjler eller services såsom dækning af flere førere. Hos Sixtteamet i Bygstad finder du altid noget for enhver smag og pengepung.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice