Billeje
Brønnøysund
Oversæt
Norge // Brønnøysund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brønnøysund: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Brønnøysund og få en gylden nøgle til at opleve Norge fra landevejsnettet. Sixt har udlejet kvalitetsbiler i mere end 100 år og har i dag kontorer over det meste af verden, herunder i hele Norden. Hvis du planlægger en bilrejse i Norge, bør du stærkt overveje billeje i Brønnøysund, da vi hos Sixt tilbyder prisvenlige førsteklasses biler og en altid personlig service. Smukke Brønnøysund er beliggende centralt i landet og ud til den dejlige vestkyst. En bil giver dig gode muligheder for at udforske det naturskønne område, som det passer dig.

 
 • Sandnessjoen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Stokka
  8800 Sandnessjøen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Mosjøen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Sandnessjoen

  Sixt Billeje
  Radåsveien 5
  8803 Sandnessjøen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Brønnøysund

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Brønnøysund har du alle forudsætninger for at få mest muligt ud af besøget i den skønne region. Afhent din Sixt bil, når det passer dig, og begiv dig ud på rejseeventyret. Området omkring Brønnøysund byder på fantastiske naturvidder, og du kan bl.a. sætte kurs mod det 112 meter høje bjerg Torghatten, som er karakteristisk på grund af hullet, der går lige gennem bjerget. Hvis du desuden elsker at vandre, er Sæterfjellet et besøg værd, og du har ca. 600 meter mod toppen. Herfra kan du nyde en fantastisk udsigt over Velfjorden og havet. Billeje i Brønnøysund kan desuden føre dig til Amfi Havnesenter, hvis du vil shoppe, eller til Brønnøysundbrua, hvorfra du har en smuk udsigt over byen. Med en Sixt bil på rejsen er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udforske på din tur.

Nyd kvalitet og fremragende service hos Sixt

Med Sixt billeje i Brønnøysund er du ikke begrænset af skæve åbningstider, men kan afhente og returnere udlejningsbilen, når du har tid. Sixt teamet tager imod dig og byder dig velkommen til Brønnøysund, som du hurtigt får et overblik over. Lad udlejningsbilen føre dig til smuk natur og interessante seværdigheder, som du vælger efter dit humør. Ved Sixt Biludlejning i Brønnøysund kan du vælge drømmebilen udfra et bredt udvalg af kvalitetsbiler, f.eks. rummelige 4x4%u2019er, smarte økonomibiler, praktiske stationcars og robuste varevogne og minibusser. Hvis du også går efter ekstraudstyr eller særlige tjenester, er Sixt også den helt rigtige leverandør. Bestil f.eks. GPS navigation for lettere at kunne finde vej, en autostol til den yngste passagerer, en passende kaskobeskyttelse samt ubegrænset kilometertal. Lej en bil hos Sixt allerede i dag og lad tankerne begynde at kredse om, hvad du skal nå at se på turen. Vi ses hos Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice