Billeje i Nicaragua

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Nicaragua

Oplev Nicaragua

Sixt Biludlejning i Nicaragua

Sixt Biludlejning i Nicaragua

Med billeje i Nicaragua har du mulighed for at udforske dette spændende mellemamerikanske land og den fantastiske natur. Nicaragua er et land, der tilbyder en stor mangfoldighed, når det kommer til natur og klima, hvilket gør det til en af de mest eftertragtede destinationer i Mellemamerika.
Landet har to kyster, den ene mod Stillehavet og den anden mod Det Caribiske Hav, og de mange vidunderlige strande er ideelle til alle former for vandsport og rekreation.
Nicaragua byder på alt fra mægtige vulkaner, bjerge og naturreservater til interessante historiske byer, såsom Managua, Granada og Leon. Tag på opdagelse i din bil fra din udvalgte Sixt Biludlejning i Nicaragua.
Hygge og afslapning i Nicaragua

Hygge og afslapning i Nicaragua

Nicaragua er en herlig destination, som byder på fantastiske naturoplevelser, kulturseværdigheder og historiske steder. Det er optimalt at opleve landet med en udlejningsbil, som giver dig fleksibiliteten til at planlægge bilrejsen efter dit humør.
Selvom Nicaragua har en fremragende infrastruktur, bør man især uden for byområderne, udvise en ekstrem forsigtighed på grund af vejenes tilstand. Overhold desuden hastighedsgrænsen på motorveje, som ligger på mellem 60 og 100 km/t, ligesom der er en maksimal hastighed i byerne på 45 km/t.
Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Nicaragua, har du aldrig langt til afslapning, smuk natur og eventyr. Besøg gerne den vidunderlige ø Corn, hvor du kan dykke, snorkle, fiske eller nyde strandene, kør til det dejlige naturreservat Apoyo Lagoon eller kom tæt på vulkanen Masaya. Valget er dit, når du ønsker billeje i Nicaragua.
Tag på bilrejse med Sixt

Tag på bilrejse med Sixt

Det moderne udvalg af udlejningsbiler, som Sixt tilbyder dig ved biludlejningerne i Nicaragua, giver dig fremragende forudsætninger for at udforske dette mellemamerikanske land med fuld uafhængighed. Vælg mellem de forskellige afdelinger i landet, herunder Sixtkontoret Managua Lufthavn, og glæd dig over, at udlejningsbilen venter på dig ved ankomsten til Nicaragua.
Udover at tilbyde førsteklasses biler, såsom smarte økonombiler og robuste 4x4'er, tilbyder Sixt også en bred vifte af ekstra tjenester og udstyr. I forbindelse med billeje i Nicaragua kan du f.eks. nyde GPS navigation, ubegrænset kilometertal og dækning af en ekstra chauffør. Nyd rejsen rundt i Sydamerikas Nicaragua.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nicaragua
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nicaragua?
For at leje bil hos SIXT i Nicaragua skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nicaragua.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Nicaragua?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 116 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Nicaragua

Kan jeg booke et langtidslejemål i Nicaragua?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nicaragua?

Udforsk vores biludlejningslokationer Nicaragua

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Nicaragua

Vis mere