Billeje
Nepal
Oversæt
Nepal
Ændre personlige oplysninger

Billeje Nepal: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Nepal og nyd bjerglandets udfordringer og skønheden både sommer og vinter. Med biludlejning i Nepal kan du f.eks. leje en bil i Katmandu Lufthavn samt på andre centrale steder i byen. Hos Sixt tilbyder vi alt fra komfortable økonomibiler til en terrængående 4x4, der kan klare turen gennem det varierede landskab. Sixt er endvidere valget, hvis du går efter at leje din bil hos en af verdens ældste og største leverandører af udlejningsbiler. Én af vores hemmeligheder er, at du lejer kvalitetsbiler til lave priser, der altid bakkes op af en allestedsnærværende service fra vores medarbejdere. Du kan leje både over hjemmesiden og telefonen.

Sixt Biludlejning i Nepal

Der venter dig en fantastisk oplevelse ved at besøge et land som Nepal, der på så mange måder er helt anderledes. Har du valgt bilen som transportmiddel i Nepal, er vores anbefaling altid, at du holder dig opdateret om vejforholdene i netop dit område. Større jordskælv gennem tiden har præget enkelte vejstrækninger, så tjek gerne de konkrete forhold, inden du kører afsted. Det kan her også være en idé at tjekke op med Udenrigsministeriets Rejsevejledning. Med valget af billeje i Nepal skal du også huske på, at der bliver kørt i venstre side. Det kræver måske en smule tilvænning i begyndelsen, ligesom du skal være særligt opmærksom på, at både køer og fodgængere gerne krydser vejbanen i tide og utide. Hold i øvrigt også øje med regntiden, hvor der tit kan være jordskred, hvilket gør vejene mere ufremkommelige.

En bilrejse rundt i Nepal

Nepal er et lille land, som grænser op til Himalayabjergene. Med billeje i Nepal kan du derfor nemt nyde den smukke natur og komme rundt mange steder. Der er stor forskel på Katmandu, hovedstaden i Nepal, og landområderne. Trafikken i Katmandu er en anelse kaotisk, og der er støvet og mennesker overalt. Byen har dog mange seværdige templer og smukke haver, der afspejler den mangeartede kultur.Forlader du byen i din udlejningsbil, findes der smukke strækninger overalt. Udover klostre og templer kan du nyde Annapurnabjergene og Himalaya med det legendariske Mount Everest. Der findes endvidere et rigt dyreliv overalt i skovene og langs de brusende floder. Lej din Sixt bil allerede i dag og få adgang til et helt unikt stykke historie blandt Nepals fantastiske bjergkæder.

 

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Excellent 24/7 kundeservice