Billeje i Nampula

 

Vores services ved Nampula

Sixt Biludlejning i Nampula

Sixt Biludlejning i Nampula

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Napula i hjertet af Mozambique. Nampula er ikke en by, der er på radaren hos mange turister, men for den nysgerrige og eventyrlystne rejsende behøver det ikke at være en ulempe, tværtimod. Hent ferieminder med hjem, som garanteret ikke ligner alle de andre. På vores kontor i Nampulas Lufthavn står vores dygtige og imødekommende personale altid klar til at hjælpe dig, så du kan opleve både byen og lokalområdet, helt som du vil, og uden at skulle tænke over køreplaner og billetter. I stedet kan du bruge tiden på at gå på opdagelse i en af Mozambiques bedst bevarede hemmeligheder. Et besøg i Nampula er ikke komplet, uden at man lægger vejen forbi Mozambiques Etnologiske Nationalmuseum, hvor man kan få lov at forbyde sig i landets kultur og historie gennem en spændende samling af kunstgenstande. Museet bliver almindeligvis betragtet som et af de bedste i landet, og har du efter dit besøg fået smag for traditionelt håndværk, finder du kunstnerkollektivet Makonde lige bag ved museet. Her har du mulighed for at købe nogle autentiske souvenirs med hjem til venner og familie. Med billeje i Nampula har du dog også mulighed for at udforske området omkring byen. Her er det særligt oplagt at tage en tur ud til øen Ilha de Mocambique, som ligger ca. 150 kilometer øst for byen, lige ud for kysten. Den flotte tur over den næsten 3,5 kilometer lange bro fra kysten til øen er nærmest turen værd i sig selv. Tag også turen rundt på Ilha de Moçambique med dens flotte sandstrande og mange historiske bygninger. Det er klassificeret som verdensarv. Alt dette og meget er mere muligt, når du vælger Sixts billeje i Nampula!
Lej en bil til gode priser

Lej en bil til gode priser

Hos Sixt Biludlejning Nampula sætter vi en ære i altid at finde den helt rigtige løsning til vores kunder, og på vores kontor gør vi selvfølgelig også alt, hvad vi kan for at finde en bil, der falder i din smag. Vi kan tilbyde almindelige personbiler og stationcars samt terrængående 4x4, der passer godt til det barske landskab uden for byen. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol kan vi tilføje det på kontoret, og skulle du have spørgsmål undervejs, står vores imødekommende til rådighed døgnet. Gode biler og god service er vejen frem hos Sixt. Vi glæder os til at se dig.
Show more

Godt at vide når du lejer i Nampula

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nampula.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nampula?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nampula. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nampula?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Nampula

Kan jeg booke et langtidslejemål i Nampula?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nampula?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Nampula

    Vis mere