Billeje
Nacala
Oversæt
Mozambique // Nacala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nacala: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til eksotiske Mozambique, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Nacala. Den skønne by er beliggende i den nordøstlige del af landet, ud til Det Indiske Ocean, og har den dybeste naturlige havn på Afrikas dejlige østkyst. Her venter der mange spændende seværdigheder og oplevelser inden for kort køreafstand. Når du vælger Sixt som din biludlejer, nyder du altid konkurrencedygtige priser og personlig service fra Sixtteamet, der gør sit bedste for at forgylde din bilrejse. Kør ud på eventyr i landets smukke natur, slap af på de vidunderlige strande og oplev eksotiske dyr. Du bestemmer tempoet for din tur, og hvad du vil se og opleve. Sixtpersonalet venter på din bestilling, så tag telefonen eller klik dig frem til bestillingsfanen her på Sixts hjemmeside.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Nacala

I det spændende sydøstafrikanske land Mozambique venter der mange unikke oplevelser. Det bliver let at bevæge sig rundt spontant i landet og udforske netop det, du drømmer om. Du må naturligvis ikke gå glip af de mange strande, når du foretager billeje i Nacala. Sæt f.eks. kurs nordpå til dejlige Pemba og stranden Wimbe eller tag ud til øgruppen Quirimbas og den dejlige ø Vamizi. Landet er desuden rigt på dyreliv, og du finder flere nationalparker i området, bl.a. Niassa og Quirimbas mod nord, hvor du kan tage på en spændende safari blandt løver og elefanter. Når du lejer en bil med Sixt, kan du udforske denne dejlige del af Mozambique og hvis du drømmer om at krydse grænsen til nabolandene Tanzania og Malawi, kan du tage dette op med Sixtteamet. Få mest ud af opholdet i dejlige Mozambique med en komfortabel og moderne Sixtbil.

Hvilken billeje til rejsen rundt i Nacala?

Hvis du vil leje et køretøj ved Sixt Biludlejning i Nacala, har du mange kvalitetsbiler at vælge imellem. Bestil f.eks. en robust og praktisk 4x4, hvis du vil udforske landets natur lidt nærmere eller en moderne og komfortabel stationcar eller økonombil, hvis du vil tage rundt langs den smukke kyst og finde din helt egen strand. I forbindelse med bestilling af et prisvenligt køretøj kan du desuden tilføje nyttigt ekstraudsstyr. Måske drømmer du om GPS navigation, så du slipper for gammeldags kort, eller skal rejse med et yngre barn, hvorfor en autostol er påkrævet. Sixtkoncernen har udlejet kvalitetsbiler i mere end 100 år, så vi kan vores kram, og bliver ved!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice