Billeje i Beira

 

Vores services ved Beira

Sixt Biludlejning i Beira

Sixt Biludlejning i Beira

Begynd din rejse ved Sixt Biludlejning i Beira og udforsk Mozambique. Dejlige Beira ligger på Mozambiques østkyst og forholdsvis centralt i landet. Når du vælger at lade turen gå til Beira, har du naturligvis gode muligheder for at nyde de herlige strande samt de mange unikke naturscenarier, men hvorfor ikke kaste dig ud i at lære lidt om historien, nu hvor du er på stedet, og nu hvor du har en bil? At leje en bil er din vej til at begive dig ud i dine egne små eventyr. Her skal du ikke vente på, at klokken bliver hel eller halv, som med diverse køreplaner. Gennemse Sixts brede udvalg af kvalitetsbiler og foretag din bestilling telefonisk eller her på hjemmesiden. Farverige og livlige Mozambique ligger i Sydøstafrika, ud til Det Indiske Ocean. Landet blev selvstændigt fra Portugal i 1975, og Sixt billeje i landets næststørste by Beira gør det muligt at opleve og udforske regionen i dit eget tempo. Begynd gerne med et besøg ved Beira Hovedbanegård, som er fuld af historie og smuk arkitektur. Du har naturligvis alle forudsætninger for at oplade batterierne på Mozambiques mange skønne sandstrande. Tag f.eks. turen sydpå til den enestående og afslappede strand Praia do Tofo, eller hvad med en lille rejse ud til den skønne ø Inhaca, der byder på fred og ro samt smuk natur? Fra Beira befinder du dig kun en kort køretur fra magiske Gorongosa National Park, hvor du kan opleve eksotiske dyr, såsom løver og elefanter, og hvis du tager fra Sixt Biludlejning i Beira og videre sydpå, kan du nyde dykning i verdensklasse ved øerne omkring Bazaruto.
Find udlejningsbilen i magiske Mozambique

Find udlejningsbilen i magiske Mozambique

Find køretøjer i alle prisklasser og fra nogle af verdens bedste bilproducenter hos Sixt Biludlejning i Beira. Sixtkontoret tilbyder både praktiske og robuste 4x4 til natureventyret samt pålidelige stationcars og økonomibiler til strandlivet og byturen. Valget er dit! Vær blot opmærksom på, at vi hos Sixt kun garanterer den valgte udlejningskategori og altså ikke en bestemt bilmodel, når du forhåndsreserverer, da vi ikke kender den pågældende Sixtafdelings udbud på de konkrete rejsedatoer. Den høje kvalitet er dog altid i højsædet, så læn dig trygt tilbage og lad Sixt Biludlejning i Mozambique klare detaljerne om din billeje. Du kan i øvrigt tilpasse din billeje i Beira med vores gode tilbud på tilbehør og tjenester. Lad Sixt blive din biludlejer på den næste rejse.
Show more

Godt at vide når du lejer i Beira

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beira.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Beira?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Beira. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Beira?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Beira

Kan jeg booke et langtidslejemål i Beira?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Beira?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Beira

    Vis mere