Billeje
Beira
Oversæt
Mozambique // Beira
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beira: Sixt biludlejning online booking

Begynd din rejse ved Sixt Biludlejning i Beira og udforsk Mozambique. Dejlige Beira ligger på Mozambiques østkyst og forholdsvis centralt i landet. Når du vælger at lade turen gå til Beira, har du naturligvis gode muligheder for at nyde de herlige strande samt de mange unikke naturscenarier, men hvorfor ikke kaste dig ud i at lære lidt om historien, nu hvor du er på stedet, og nu hvor du har en bil? At leje en bil er din vej til at begive dig ud i dine egne små eventyr. Her skal du ikke vente på, at klokken bliver hel eller halv, som med diverse køreplaner. Gennemse Sixts brede udvalg af kvalitetsbiler og foretag din bestilling telefonisk eller her på hjemmesiden.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Beira

Farverige og livlige Mozambique ligger i Sydøstafrika, ud til Det Indiske Ocean. Landet blev selvstændigt fra Portugal i 1975, og Sixt billeje i landets næststørste by Beira gør det muligt at opleve og udforske regionen i dit eget tempo. Begynd gerne med et besøg ved Beira Hovedbanegård, som er fuld af historie og smuk arkitektur. Du har naturligvis alle forudsætninger for at oplade batterierne på Mozambiques mange skønne sandstrande. Tag f.eks. turen sydpå til den enestående og afslappede strand Praia do Tofo, eller hvad med en lille rejse ud til den skønne ø Inhaca, der byder på fred og ro samt smuk natur? Fra Beira befinder du dig kun en kort køretur fra magiske Gorongosa National Park, hvor du kan opleve eksotiske dyr, såsom løver og elefanter, og hvis du tager fra Sixt Biludlejning i Beira og videre sydpå, kan du nyde dykning i verdensklasse ved øerne omkring Bazaruto.

Find udlejningsbilen i magiske Mozambique

Find køretøjer i alle prisklasser og fra nogle af verdens bedste bilproducenter hos Sixt Biludlejning i Beira. Sixtkontoret tilbyder både praktiske og robuste 4x4 til natureventyret samt pålidelige stationcars og økonomibiler til strandlivet og byturen. Valget er dit! Vær blot opmærksom på, at vi hos Sixt kun garanterer den valgte udlejningskategori og altså ikke en bestemt bilmodel, når du forhåndsreserverer, da vi ikke kender den pågældende Sixtafdelings udbud på de konkrete rejsedatoer. Den høje kvalitet er dog altid i højsædet, så læn dig trygt tilbage og lad Sixt Biludlejning i Mozambique klare detaljerne om din billeje. Du kan i øvrigt tilpasse din billeje i Beira med vores gode tilbud på tilbehør og tjenester. Lad Sixt blive din biludlejer på den næste rejse.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice