Billeje
Tijuana
Oversæt
Mexico // Tijuana
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tijuana: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Tijuana, en af Mexicos dejligste byer. Her er du tæt på det hele. Butikker, badestrande, skøn natur og USA. Tijuana ligger nemlig lige ved den amerikanske grænse, og der er således rig mulighed for spændende udflugter, uanset om du vil nordpå til Californien eller sydpå for at udforske resten af landet. Det er i øvrigt ikke uden grund, at Tijuana kaldes Porten til Mexico. Ring eller skriv til os, og så sørger vi for, at du kan leje en bil og dermed oplever Tijuanas mange tilbud.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Tijuana

Tijuana er en fryd for sanserne. Her kan du slappe af på stranden i det gode vejr, gå på opdagelse på de lokale markeder eller udforske byens berømte natteliv. Book billeje i Tijuana og tag på en panoramatur ned langs kysten, mens du nyder den fantastiske udsigt over Atlanterhavet, eller drej mod nord og tag en dagstur til San Diego, der ligger blot 20 km fra byen. Man mærker i det hele taget ofte, at Tijuana er en vigtig grænseby. Her sker der altid noget, byen summer af liv, og ofte hører man ligeså meget engelsk som spansk på gaderne. Nattelivet er et kapitel for sig. Tijuana har ry for at være et af verdens førende forlystelsessteder, og her fortsætter festen ofte til den lyse morgen, hvis den overhovedet slutter. Med Sixt Biludlejning i Tijuana har du chancen for at blive en del af byens pulserende stemning. Du får fritiden til selv at tilrettelægge dit program og kan være præcis så spontan, som du har lyst til, og det får du helt sikkert brug for i altid livlige Tijuana.

På farten med Sixt

Sixt Biludlejning er en af de største leverandører af udlejningsbiler, og vi er kendt verden over for en god og imødekommende service samt for at levere kvalitetsbiler til favorable priser. Det kan du selvfølgelig også forvente dig i Tijuana, hvor du finder os både i lufthavnen og tæt på den amerikanske grænse. Vi har både terrængående 4x4, almindelige personbiler og stationcars samt sportsvogne og cabrioleter til de gange, hvor du vil køre ned langs kysten og mærke vinden i håret. Ekstraudstyr som for eksempel GPS kan selvfølgelig også bestilles på kontoret. Kontakt os pr. telefon eller reservér den ønskede kategori via vores hjemmeside, så der er styr på din billeje i Tijuana. Dermed kan festen gå i gang med det samme.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice