Billeje
Tampico
Oversæt
Mexico // Tampico
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tampico: Sixt biludlejning online booking

Afhent din bil ved Sixt Biludlejning i Tampico og tag på opdagelse i det pulserende Mexico. Hos Sixt tilbyder vi et bredt sortiment af kvalitetsbiler for enhver smag. Gennemse udvalget i forbindelse med Sixts billeje i Tampico på hjemmesiden, hvor du også kan læse om Sixtbilernes egenskaber, sammenligne priser og tilføje praktisk tilbehør. Tampico ligger i den nordøstlige del af Mexico og blot 10 km fra Den Mexicanske Golf. Det er værd at leje en bil under opholdet i området, da det giver dig mulighed for at opdage Tampico på fuldt blus.

 
 • Tampico Lufthavn
  Boulevard Adolfo López Mateos
  89339 Tampico

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Tampico Lufthavn

  Sixt Billeje
  Boulevard Adolfo López Mateos
  89339 Tampico

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Tampico

Tampico er den femtestørste by i staten Tamaulipas, og her vil du finde mange særligt interessante seværdigheder. Besøg eksempelvis gerne Plaza De Armas for en gåtur i den omgivende park, der byder på skygge på en varm sommerdag eller kør forbi Tampicos domkirke, der er et smukt eksempel på neoklassisk arkitektur, og som specielt imponerer med sit interiør. Anvend desuden gerne din førsteklasses udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Tampico til at køre rundt i centrale dele af byen, hvor du kan betragte de mange bygninger, der er bygget i New Orleans stil eller til at tage dig direkte til den gode restaurant, du eventuelt har læst om i rejseguiden. Fra Tampico har du heller ikke mere end 15 minutters kørsel til den dejlige østkyst, hvor du blandt andet finder den smukke strand Miramar, der er ideel til at solbade, prøve windsurfing eller snorkle i det azurblå hav.

Altid en komfortabel Sixtbil af høj kvalitet

Det er legende let at gennemse udvalget af Sixtbiler til Mexicorejsen ved at vælge din foretrukne Sixt Biludlejning i Tampico samt datoerne for din rejse. Herefter kan du frit booke et køretøj fra kategorien, der passer dig allerbedst. Det kunne eksempelvis være stationcar, økonomibil eller 4x4'er, ligesom du kan tillægge praktisk ekstraudstyr såsom GPS navigation eller en autostol. Sixt kan desværre ikke garantere, at du vil komme bag rattet i netop den bilmodel, du ønsker, men vi respekterer naturligvis altid dit valg af kategori ved forhåndsbestillinger. Med Sixts billeje i Tampico får du bilnøglerne til en moderne Sixtbil, der for nylig er blevet gennemtjekket. Herefter er du klar til at sætte kurs mod alt det, du vil opleve. Få plads til hele rejseselskabet og bagagen i en af vores større modeller eller vælg en kompakt og smart Sixtbil til eventyrene. Hos Sixt får du frie hænder til at skræddersy bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice