Billeje
Puebla
Oversæt
Mexico // Puebla
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Puebla: Sixt biludlejning online booking

Lad vores medarbejderteam ved Sixt Biludlejning i Puebla give dig en fantastisk start på bilrejsen i Mexico. Storbyen Puebla ligger i den sydøstlige del af landet og ca. 100 km sydøst for hovedstaden Mexico City. Byens størrelse bevirker at det bliver langt lettere og hurtigere at navigere rundt i en udlejningsbil, og du vil dermed kunne nå at se mere under opholdet. Sixts billeje i Puebla muliggør også eventyr rundt i oplandet samt en længere udflugt til Mexico City, hvis du vil opleve den pulserence metropol.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Puebla

Den historiske by Puebla er nok bedst kendt for sin imponerende spanske arkitektur fra kolonialperioden, der har sendt den gamle bydel direkte ind på UNESCO:s Verdensarvsliste. Oplev den bedårende katolske kirke og kapellet Capilla del Rosario, der er rigt udsmykket med guld, den smukke Puebla domkirke med den unikke facade i renæssancestil eller besøg kunstmuseet for kunstneren José Luis Bello og sønnen González. Bygningen huser imponerende kunstværker samt samlinger fra forskellige dele af verden. Udnyt endelig også gerne den moderne udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Puebla til at køre den ca. 7 km lange tur til det fantastiske oldtidsminde Cholulapyramiden og det tilhørende arkæologiske område. Begiv dig ind i pyramidens snoede gange og nyd udsigten fra den tilhørende kirke, som spanierne byggede på toppen af pyramiden.

En udlejningsbil er altid en god investering

Forhåndsbooker du plads i din helt egen udlejningsbil på turen inden afrejsen, skal du ikke vente på andre, hverken ved vores skranke eller ude i det mexicanske landskab. Du tager ganske enkelt kontrollen over ruten, så du kan skære ned på transporttiden. Den direkte vej er nu engang den hurtigste vej, i stedet for alle de omveje, som de offentlige transportmidler ofte sender dig ud på. Med billeje i Puebla giver Sixt dig en unik chance for at tilføje tjenester og tilbehør til bestillingen, herunder GPS navigation, dækning af flere førere, autostole og ubegrænset kilometertal, og du vælger frit din foretrukne bilkategori såsom 4x4:er, økonomibil, sportsvogn eller stationcar. Vær dog opmærksom på, at når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i Puebla, gælder din bestilling for en hel kategori frem for et specifikt bilmærke. Uanset hvilken kategori du vælger, vil du dog komme til at råde over et førsteklasses køretøj, der holder Sixts høje kvalitetsniveau. Kontakt Sixts medarbejderteam, og så hjælper vi dig med at få lejet en bil til turen gennem det sydøstlige Mexico.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice