Billeje
Nuevo Vallarta
Oversæt
Mexico // Nuevo Vallarta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nuevo Vallarta: Sixt biludlejning online booking

Nu har du mulighed for at leje en bil gennem Sixt Biludlejning i Nuevo Vallarta, hvis du vil give rejsen rundt i Mexico et ekstra løft rent transportmæssigt. Byen Nuevo Vallarta ligger ved landets vestkyst, og området tilbyder dig et herligt indblik i den centralamerikanske kultur. Udnyt meget gerne din billeje i Nuevo Vallarta til at finde din foretrukne paradisstrand omgivet af eksotiske palmer, tag på opdagelse i den frodige natur eller fald i staver over udsigten ud over de flotte lystbådehavne. Eller hvad med et spil golf i solen?

 
 • Puerto Vallarta Lufthavn
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Puerto Vallarta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Nuevo Vallarta

Nuevo Vallarta er en ideel destination for dig, der gerne vil søge mod strand, luksus og dejlige udflugtsmuligheder. Området er særligt kendt for sine fantastiske sandstrande og mange luksusvillaer, og det er et yderst populært valg blandt både mexicanske og amerikanske turister. Udforsk byens tropiske have, gå en tur i den vidunderlige lystbådehavn eller nyd Nuevo Vallartas mange fantastiske gourmetrestauranter, hyggelige bagerier og caféer. Sæt dig også gerne bag rattet i din Sixtbil for at udforske fantastiske paradisstrande ved vestkysten. Fra Sixt Biludlejning i Nuevo Vallarta har du ikke mere end 30 minutters kørsel op til bugten Bahía de Banderas, hvor du finder charmerende fiskerbyer, såsom Sayulita, og kridhvide sandstrande med azurblåt vand og gode surfingmuligheder. Det er også værd at udforske den fantastiske nationalpark og den ubeboede øgruppe Islas Marietas, der er kendt for sin store biodiversitet, fredelige paradisstrande og dykning i verdensklasse.

Inddrag en Sixtbil med ekstraudstyr under opholdet i Nuevo Vallarta

Sixts billeje i Nuevo Vallarta giver dig mange valgmuligheder, når det kommer til prisvenlige, udlejningsbiler samt praktiske tjenester og ekstraudstyr til rejsen. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, skal rejse med hele familien eller alene, har Sixt bilen og tilbehøret, du står og mangler. Bestil eksempelvis GPS navigation, hvis du vil slippe for at fare vild på bilrejsen, nyd ubegrænset kilometertal, hvis du føler dig eventyrlysten, eller få et ekstra navn registreret på lejekontrakten ved Sixt Biludlejning i Nuevo Vallarta, hvis I er flere om at dele ansvaret for at køre udlejningsbilen. Sixts mange premiumbiler strækker sig fra komfortable økonomibiler og moderne stationcars til rummelige 4x4:er og sportsvogne. Alle køretøjer er hentet fra verdenskendte producenter såsom Mercedes Benz, BMW og Jaguar, og de kan lejes til en skarp pris for enten en kortere eller længere periode. Få mere ud af opholdet med en premium udlejningsbil og Sixts personlige kundeservice.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice