Billeje i Mexico City Lufthavn T2

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Mexico City Lufthavn T2 filial

Adresse

Av. Capitan Carlos de León, 15620 Mexico City, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Mexico City Lufthavn T2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Står Mexico City øverst på listen over drømmedestinationer? Det forstår vi til fulde, og hos Sixt Biludlejning i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit (MEX) hjælper vi hjertens gerne med at finde en udlejningsbil, der fører dig direkte til Mayakulturens imposante bygningsunivers, mod Frida Kahlo Museet eller Ochimilco, der er optaget på UNESCO Verdensarvsliste. Dit første stop hedder dog Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit, der ligger små 5 km fra Mexico City i det centrale Mexico. Lufthavnen går under andre betegnelser, mest kendt er Benito Juárez International Airport, og der er tale om en af de største lufthavne på det sydamerikanske kontinent.
Mexico City, en by med det hele

Mexico City, en by med det hele

Mexico City har noget for alle, hvad enten børnene ønsker en tur i forlystelsesparken Six Flag Mexico, eller du som friluftselsker skal en tur til vulkanen Iztaccihautl eller grotterne Cacahuamilpa. Mexico City har alt inden for kulturseværdigheder, men du bør bestemt ikke snyde dig selv for en tur til nogle af de mange historiske pladser uden for byen, såsom Teotihuacan pyramiderne, eller måske overvejer du Palacio Nacional med aztekernes store tempel? Mexico City er dog også sig på museer, såsom det store nationalmuseum MUNAL. Sixt billeje i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exitkan bookes online og ved telefonisk kontakt.
Sixt kan sit kram

Sixt kan sit kram

Filialen Sixt Biludlejning Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit er et af 4000 internationale Sixt kontorer, der er fordelt over hele kloden, og som en af de brancheførende virksomheder udlejer vi toptunede biler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, cabrioleter og sportsvogne. Billeje i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit med Sixt er en praktisk løsning, da du uden videre kan pendle mellem flere af de større seværdigheder, der ligger uden for Mexico City. Så lej en topmoderne bil hos allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Mexico City Lufthavn T2
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mexico City Lufthavn T2.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mexico City Lufthavn T2?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mexico City Lufthavn T2?
Book nemt et langtidslejemål hos Mexico City Lufthavn T2 ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Mexico City Lufthavn T2

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Mexico City Lufthavn T2?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Mexico City Lufthavn T2

Vis mere