Billeje
Mexicali
Oversæt
Mexico // Mexicali
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mexicali: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Mexico afdelingen Sixt Biludlejning i Mexicali. På vores kontorer finder du et godt udvalg af moderne biler med alt, hvad hjertet kan begære inden fortilbehør. Med Sixt billeje i Mexicali er der åbnet op for, at du kan udforske både byen og det omkringliggende område. Mexicali ligger nemlig lige ved grænsen til USA, så måske kunne det friste med en smuttur til Californien, nu hvor du er i nærområdet? Det kan du passende gøre, fordi du med en udlejningsbil selv fastlægger programmet. Derudover byder området også på badestrande og skøn natur, så du helt sikkert finder noget, der passer til lige netop dine ferieønsker. Velkommen til Mexicali!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Mexicali

Mexicali er en grænseby, og det mærker man. Her kommer der dagligt besøgende fra USA, og både turister og lokalbefolkningen tager gerne en smuttur til Californien, når chancen byder sig. Man behøver dog ikke at tage til USA for at finde spændende oplevelser i området, for her kan Mexicali sagtens være med på beatet. Den charmerende by byder på både traditionelle mexicanske tacoboder, souvenirbutikker og grønne områder. Vil du udforske området udenfor byen, kan vi varmt anbefale en tur til enten Tijuana ca. 100 kilometer vest for Mexicali med gode bademuligheder eller en tur sydpå til naturreservatet Alto Golfo de California y Delta de Rio Colorado, som ligger ud til Den Californiske Bugt. Her kan du koble af og nyde den storslåede natur, inden turen går tilbage til byens fest og farver. Uanset om du er tiltrukket af Mexicalis tætte beliggenhed til Californien, bademulighederne i Tijuana, naturoplevelserne eller den autentiske mexicanske kultur, har byen helt sikkert noget for dig. Kom ind og lej en bil hos Sixt Biludlejning Mexicali, så vi sammen finder en løsning, der passer til dine rejseforhold.

Skræddersy turen med Sixt

Sixt billeje i Mexicali er en hjælpende hånd til at gøre din drømmerejse til en realitet. Vi gør rejsen langt mere praktisk med vores flotte, moderne kvalitetsbiler med alt tænkeligt ekstraudstyr, og uanset hvad du vil opleve på turen, har vi en model, der passer til lejligheden. Vil du køre ned langs kysten i det gode vejr, så vælg en cabriolet, og skal du ud i naturen, kan vi også tilbyde en terrængående 4x4, der nok skal klare strabadserne. Ring eller skriv til os, eller reservér helt enkelt via hjemmesiden. Husk at notere dig, at du booker ud fra kategorier hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice