Billeje
Merida
Oversæt
Mexico // Merida
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Merida: Sixt biludlejning online booking

Med Sixt Biludlejning er du i gode hænder, når turen går til Merida i Mexico. Vi tilbyder et stort udvalg af udlejningsbiler og selvfølgelig også den samme gode og imødekommende service, der har gjort Sixt kendt verden over. Merida er en spændende rejsedestination, som har noget for enhver, uanset om du er til afslapning eller eventyr, og uanset om du leder efter moderne storbystemning eller autentisk mexicansk kultur. Lad vores kontor blive det første stop på rejsen, og så sørger vi for, at du får friheden og fleksibiliteten til at udforske en af Mexicos mest attraktive destinationer. Lej en bil her på siden eller ring direkte til teamet, så formaliteterne er på plads inden afrejsen!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Merida

Merida er hovedstad i den mexicanske delstat Yucatán og samtidig også Yucatánhalvøens største by. Historieinteresserede gæster vil helt sikkert være fascinerede af byens lange historie, for området omkring Merida har, som det også er tilfældet med mange mexicanske byer, været bosat i flere tusinde år før Spaniens kolonisering. Merida er således en af de mexicanske byer, der stadig bærer præg af den oprindelige Mayakultur, hvilket er noget, man lægger mærke til i forhold til påklædning, sprog og lokal folklore. Denne blanding af spansk påvirkning og Mayatraditioner gør Merida til noget helt særligt blandt mexicanske byer. Hvis du har interesse i Yucatáns historie, så brug din billeje i Merida til at nå frem til nogle af de mange museer, der dækker forskellige aspekter og tidsperioder. Trænger hovedet til en pause, så tag i stedet en tur i den gamle bykerne og nyd mangfoldigheden med boder, markeder og den flotte arkitektur fra kolonitiden. Alternativt kan du besøge Catedral de San Ildefonso, der er bygget tilbage i 1598. Katedralen var den første af sin slags på det amerikanske kontinent, og den er derudover konstrueret ovenpå og med sten fra et meget ældre Mayatempel.

Rundt på Yucátan med Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Merida bestræber vi os på at give dig en god oplevelse og sikre, at du har de optimale muligheder for at udforske området. Billeje i Merida giverdig chancen for at opleve Merida, som du ønsker det, og vi tilbyder forskelligartede løsninger, der passer til netop dine behov. Skal der være plads til meget bagage samt familien på bagsædet? Så har vi en stationcar til dig. Eller hvad med en terrængående 4x4, når du skal på eventyr i det omkringliggende landskab?

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice