Billeje
Marina Vallarta
Oversæt
Mexico // Marina Vallarta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marina Vallarta: Sixt biludlejning online booking

Gennemse straks udvalget af biler ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Marina Vallarta, så du kan leje en bil til din Mexicorejse. Marina Vallarta ligger forholdsvis centralt i landet ved Mexicos smukke vestkyst, og det er en fremragende destination for dig, der søger strand, natur og afslapning under opholdet. Når du lejer bilen hos Sixt, får du desuden mulighed for at opdage området lidt nærmere og tage på udflugter i det øvrige Mexico. Med Sixts billeje i Marina Vallarta vælger du den foretrukne udlejningsbil på baggrund af et bredt sortiment og kan derefter begynde planlægningen af rejsen.

 
 • Puerto Vallarta Lufthavn
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Puerto Vallarta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Marina Vallarta

Kystbyen Marina Vallarta ligger ca. 300 km vest for storbyen Guadalajara og tæt på dejlig natur samt smukke sandstrande. Badebyen tiltrækker mange turister hvert eneste år, der besøger området for de fortryllende strande og det varme vand i bugten Banderas, der er ideelt til at snorkle og dykke, men de mange gode restauranter og hoteller, shoppingmuligheder og kunstmuseer lokker skam også. Udnyt eksempelvis den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Marina Vallarta til at tage sydpå til den smukke strandpromenade Malecón for en hyggelig gåtur langs vandet og shopping i de små butikker eller tag ned til sandstranden Playa Las Gemelas for en afslappet dag på den hvide paradisstrand. Med udlejningsbilen kan du også køre langs den smukke Banderasbugt, hvor der venter en fantastisk udsigt over Stillehavet. Du kan også sætte kurs mod de imponerende bjerge og den traditionelle by San Sebastian inde i landet, fra hvis spektakulære bakker du kan opleve en betagende solnedgang. Valget er dit, når du lejer en bil hos Sixt.

Forhåndsbestil din Sixtbil

Du vælger den ønskede bilkategori fra et alsidigt sortiment, der blandt andet består af økonomibiler, 4x4'er, stationcars og sportsvogne, som alle er hentet fra pålidelige bilproducenter såsom BMW og Audi. Bestillingen gennemfører du her på hjemmesiden, via smartphoneappen eller telefonisk hos kundeserviceteamet, men du kan naturligvis også dukke op på kontoret, hvis du søger billeje i Marina Vallarta. Fordelen med at bestille på forhånd er dog, at Sixtbilen og lejekontrakten i så fald vil være klargjort ved din ankomst til Marina Vallarta. Hvis du skulle ønske tilbehør til bilrejsen, vil du også finde blandt andet komfortable autostole og GPS navigation ved Sixts Biludlejninger i Marina Vallarta, og det er ligeledes nemt at tilføje ubegrænset kilometertal eller en ekstra dækning til din bestilling, hvis det vel at mærke er et ønske.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice