Billeje
Manzanillo Lufthavn
Oversæt
Mexico // Manzanillo // Manzanillo Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Manzanillo Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo MX +52-31-43333191
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: ZLO
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:00
Helligdag07:00 - 21:00
 
 

Når du vælger Sixt Biludlejning i Manzanillo Lufthavn (ZLO), har du allerede sørget for, at dit besøg får en god start. Vores professionelle Sixt team står klar ved vores station i lufthavnen med et solidt udvalg af økonomibiler og stationcars. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere bestemte modeller, men vi kan garantere dig de nævnte kategorier. Hos Sixt vil vi gerne have, at din tur bliver så behagelig, som muligt, og derfor kan vi tilbyde dig forskellige former for ekstraudstyr. Du kan bl.a. få GPS integreret i bilen samt et ekstra navn på lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre på de længere ture. Med billeje i Manzanillo Lufthavn er du godt på vej.

Sejlfiskens hovedstad

Manzanillo ligger i den mexicanske stat Colima, og det er her, du tager til, hvis du vil fange sejlfisk. Siden 50'erne har byen været vært for adskillige internationale fiskekonkurrencer og er i dag et meget populært sted for sportsfiskere. Med billeje i Manzanillo Lufthavn, også kaldet Playa de Oro International, når du nemt byen, der udover at være Mexicos travleste kommercielle havn, også er en af de vigtigste turistaktører i Mexico. Blot små 30 km skal du tilbagelægge. Lej en bil og kom hurtigt til en af Colimas mest attraktive rejsemål.

Det fantastiske surferliv

Med biludlejning i Manzanillo Lufthavn kan du tage dit surfbræt med til et af landets bedste surfsteder. Cuyutlan er en køn lille fiskerby ved Cuyutlan lagunen, som med sine sorte sandstrande er en af de mest populære surfingdestinationer. Med din lejebil fra Sixt kan du hoppe i baljen efter blot en times kørsel fra Manzanillo Lufthavn. Manzanillo har dog også masser af gyldne sandstrande, og med biludlejning i Manzanillo Lufthavn er det helt op til dig at finde den bedste blandt Manzanillos mange resorts.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:00
Helligdag07:00 - 21:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Manzanillo Lufthavn ZLO Carretera Manzanillo KM 42 28219 Manzanillo 19.144722, -104.558611 +52-31-43333191

Sixt kontorer Manzanillo Lufthavn ZLO

Carretera Manzanillo KM 42
28219 Manzanillo
 
Tlf. +52-31-43333191

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice