Billeje
Los Mochis
Oversæt
Mexico // Los Mochis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Los Mochis: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Los Mochis, hvor udlejningsbilerne og tilbehøret venter på dig, inden du skal videre rundt i Mexico. Hvis du planlægger en ferie eller forretningsrejse i det nordvestlige Mexico, kan vi varmt anbefale at leje en bil i netop Los Mochis. Hvorfor ikke helt droppe de offentlige transportmidler? Hop i stedet ind i Sixtbilen dag som aften og sæt kurs direkte mod seværdighederne eller restauranten, du gerne vil opleve. Vores udlejningsbiler er omfattet af et altid attraktivt prisniveau samt en personlig kundeservice, når du bestiller billeje i Los Mochis.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Los Mochis

Los Mochis ligger i regionen Sinaloa og er et fremragende udgangspunkt for både historiske seværdigheder, frodig natur og vidunderlige strande under opholdet. I selve Los Mochis er det værd at besøge den smukke botaniske have Benjamin Francis Johnston med den kunstige sø, drivhuset samt de gode legepladser for de yngste, ligesom du kan tage en lille pause på nogle af de mange fantastiske restauranter. Bilen fra Sixt Biludlejningen i Los Mochis er bestemt også stærk nok til at kunne tilbagelægge de ca. 10 km ud til den vidunderlige vestkyst, hvor du eksempelvis kan nyde en dag på den brede, hvide sandstrand Playa El Maviri, der er ideel til kitesurfing, og som huser flere fremragende fiskerestauranter. Den lejede bil kan også nemt tage dig længere sydpå, såsom til byen Culiacán.

Opdag magiske Mexico i en moderne Sixtbil

Som land tilbyder Mexico herlige oplevelser for alle feriegæster, der åbenlyst nok bliver præget af sol, sand og vand. Med Sixts billeje i Los Mochis bliver det muligt for dig at opdage mange af Nordmexicos skjulte perler og fantastiske seværdigheder i et tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Hos Sixt Biludlejning i Los Mochis vil du kunne vælge udlejningsbilen ved blot at gennemtjekke sortimentet af udlejningsbiler fra bilproducenter såsom BMW, Audi og Mercedes Benz, og det er helt op til dig at afgøre, om du vil leje bilen for en længere eller kortere periode. Vores rummelige og moderne 4x4:er og stationcars kan være et godt bud til dig, der vil på eventyr og have plads til al bagage, mens en kompakt økonomibil eller luksus sportsvogn måske lige er noget for dig, der vil udforske Mexicos vidunderlige vestkyst og mange smukke sandstrande. Hvis I vil skiftes til at køre udlejningsbilen, er det nemt at tilføje dækning af flere førere samt ting som GPS navigation og ubegrænset kilometertal.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice