Billeje
Leon
Oversæt
Mexico // Leon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Leon: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Leon, lige i hjertet af Mexico! Her finder du masser af spændende kulturtilbud, og uanset om du er her for at shoppe og tage souvenirs med hjem fra byens berømte læderindustri eller udforske områdets lange og farverige historie, kan vi bidrage til, at du får mest muligt ud af din rejse. Du bliver helt sikkert imponeret over byens flotte arkitektur fra kolonitiden, og vi gætter på, at du kommer til at bruge lang tid på bare at udforske byen, mens du nyder de lokale egnsretter og suger stemningen til dig. Velkommen til Leon!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Leon

Er du på jagt efter et par nye sko, eller gik det lidt for hurtigt med at pakke til turen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Leon er også kendt som verdens skohovedstad, og den er verdensberømt for sin læderindustri, så her finder du helt sikkert noget, der falder i din smag, også hvis du leder efter andre ting, eksempelvis en ny pung eller taske, eller måske bare en flot souvenir til vennerne derhjemme. Med Sixt billeje i Leonfår du en nem og hurtig adgang til den flotte by, hvor du både kan besøge den flotte domkirke eller den byens berømte triumfbue samt slappe af i den lokale park, hvor du kan leje en båd og tage en afslappende tur rundt på søen. Glem i øvrigt ikke Leons dejlige botaniske have eller sæt dig bag rattet og tag turen ud til udgravningsområdet Ibarillo, hvis du interesserer dig for områdets historie. Uanset om du trænger til en rigtig afslapningsferie hvor du udforsker de forskellige madboder i den gamle by, eller vil være aktiv, hedder dit første stop Sixt Biludlejning i Leon. Vi glæder os til at vise dig udlejningsbilerne!

Kvalitetsbiler til gode priser

Med Sixt billeje i Leon er du i gode hænder. Vi har altid et godt udvalg af moderne biler på lager, hvorfor du har de bedste betingelser for at få mest muligt ud af din rejse. Husk blot at leje din bil inden afrejsen. Vælg her, om du ønsker en ganske almindelig personbil, stationcar, sportsvogn, cabriolet eller måske en mere terrængående 4x4. Du har selvfølgelig også mulighed for at opgradere med forskelligt ekstraudstyr såsom GPS og autostol, hvis du får brug for dette. Ring eller reservér via hjemmesiden. Spørg os meget gerne til råds vedrørende produkterne hos Sixt Biludlejning i Leon.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice