Billeje
Ciudad Juarez Lufthavn
Oversæt
Mexico // Ciudad Juarez // Ciudad Juarez Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ciudad Juarez Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Carretera Panamericana Km 185
  32690 Ciudad Juarez MX +52-6566316149
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: CJS
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Lej en bil i Ciudad Juárez Lufthavn, så du kan opleve Mexico på egen hånd. Sixt Biludlejning i Ciudad Juárez (CJS) giver dig en nem adgang til udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars og 4x4, hvorfor du både kan finde bilen, der passer til forretningsrejsen og turen med familien. Vi er med hele vejen, når du skal besøge grænsebyen Ciudad Juárez, der lokker med historie, shopping og gastronomi. Er du interesseret i at booke billeje i Ciudad Juárez allerede i dag, kan det ske pr. telefon eller via vores hjemmeside. Bestillingsprocessen er ligetil, og vi hjælper dig gerne, hvis der er spørgsmål undervejs.

På rundtur i Mexico og USA

Ciudad Juárez Lufthavn ligger i det nordlige Mexico, nærmere betegnet i delstaten Chihuahua. Flere steder i byen kan du opleve grænsegangen mellem USA og Ciudad Juárez, der grænser op til stater som Arizona, Oklahoma og Louisiana. Har du således valgt billeje i Ciudad Juárez Lufthavn, er det oplagt at tage på rundtur i både Mexico og USA. Bliver du imidlertid i Ciudad Juárez, kan du besøge historiske museer, ligesom du får fantastiske shopping muligheder. Området er også kendt for flere arkæologiske lokaliteter, bl.a. i Paquime uden for Ciudad Juárez. Du kan også besøge Mexicos ørken, Samalayuca Dunes, når du befinder dig på denne mexicanske destination.

GPS navigation og andet ekstraudstyr

Hos Sixt Biludlejning i Ciudad Juárez Lufthavn kan du tilvælge flere former for ekstraudstyr til din udlejningsbil. Måske står du og mangler en autostol, GPS navigation eller noget helt tredje. Kontakt os og hør nærmere om de mange muligheder med Sixt billeje, der er en verdensomspændende tjeneste. Vi har endvidere været i branchen siden 1912 og kan derfor tilbyde en både kundeorienteret og professionel service, hvor du er i fokus. Tjek derfor vores udvalg i dag.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Ciudad Juarez Lufthavn CJS Carretera Panamericana Km 185 32690 Ciudad Juarez 31.636685, -106.428515 +52-6566316149

Sixt kontorer Ciudad Juarez Lufthavn CJS

Carretera Panamericana Km 185
32690 Ciudad Juarez
 
Tlf. +52-6566316149

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice