Billeje
Ciudad Juarez
Oversæt
Mexico // Ciudad Juarez
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ciudad Juarez: Sixt biludlejning online booking

Begynd bileventyret ved Sixt Biludlejning i Ciudad Juarez, hvis du planlægger at besøge det nordlige Mexico. Byen Ciudad Juarez ligger tæt på grænsen til USA og i den nordlige del af delstaten Chihuahua. Det er perfekt at leje en prisvenlig Sixtbil, hvis du frit vil kunne udforske området omkring byen og helst vil helt slippe for at skulle rejse med busser og tog. Du skyder bilrejsen i gang, når det passer dig. Kør direkte til de seværdigheder og attraktioner, du vil opleve, eller ankom smidigt til forretningsfaciliteterne.

 
 • Ciudad Juarez Lufthavn
  Carretera Panamericana Km 185
  32690 Ciudad Juarez

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Ciudad Juarez Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Panamericana Km 185
  32690 Ciudad Juarez

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ciudad Juarez

Den nordmexicanske by Ciudad Juarez ligger ved floden Rio Grande og over for den amerikanske by El Paso. En udlejningsbil under opholdet gør det enkelt at udforske byen og oplandet. I selve Ciudad Juarez er det værd at besøge den smukke domkirke Catedral de Nuestra Señora de Guadeloupe, der er kendt for sin unikke arkitektur og religiøse betydning for lokalbefolkningen, køre til det livlige bymarked og opleve det interessante Revolutionsmuseum, der fortæller historien om revolutionen i 1910 og dens effekt på folket i Ciudad Juarez. Derudover kan billeje i Ciudad Juarez naturligvis også tage dig lidt uden for byen, så du blandt andet kan opleve naturen ved søen Laguna Intermitente eller i parken Oriente. Hvis du søger et lidt større eventyr under opholdet, kan du tage den ca. 340 km lange køretur fra Sixt Biludlejning i Ciudad Juarez til regionens hovedstad Chihuahua, der byder på fremragende restauranter, smukke, historiske bygninger, såsom domkirken, samt parken El Rejón.

Opnå høj kvalitet og stor frihed på bilrejsen med Sixt

Her på Sixts hjemmeside kan du skabe dig et hurtigt overblik over de mange udlejningsbiler, ekstra tjenester og tilbehør, vi tilbyder dig, og vi har endda givet dig flere muligheder for at foretage din bestilling enten online, pr. telefon eller via smartphoneappen. Du vil finde et bredt sortiment af prisvenlige kvalitetsbiler, der er tilgængelige i forbindelse med din billeje i Ciudad Juarez og kommer fra verdenskendte bilproducenter såsom BMW, Mercedes Benz, Jaguar og Audi. De mange udlejningsbiler strækker sig fra kompakte økonomibiler og rummelige stationcars til smarte sportsvogne, så der er noget for alle rejsebehov og pengepunge. Vi vil blot gøre opmærksom på, at biludlejning i Ciudad Juarez ikke omfatter bestillinger på særskilte bilmærker, men derimod den ønskede kategori. Kvaliteten er dog høj på alle vores biler, så du kan roligt leje bilen hos et af verdens største biludlejningsselskaber allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice