Billeje i Chihuahua Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Chihuahua Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Chihuahua Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Chihuahua Lufthavn filial

Adresse

Blvd Juan Pablo II Km 14, 31390 Chihuahua, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Chihuahua Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil i Chihuahua Lufthavn, så du kan tage på opdagelse i det nordlige Mexico i dit helt eget tempo. Måske er du til de store naturoplevelser i området, shopping på byens markeder, lækker mexicansk mad, eller måske vil du i virkeligheden gerne kombinere lidt af det hele. Det er den store glæde ved at vælge Sixt Biludlejning i Chihuahua Lufthavn (CUU), du får hele pakken. I denne specifikke afdeling kan du vælge mellem økonomibiler, stationcars og 4x4, så det er op til dig at vælge. Vi skal blot gøre dig opmærksom på, at det ikke er muligt at forhåndsreservere en bestemt model, udelukkende en specifik kategori. Du kan bestille din billeje i Chihuahua Lufthavn ved enten at skrive eller ringe.
På rundtur i delstaten Chihuahua

På rundtur i delstaten Chihuahua

Chihuahua Lufthavn ligger i det nordlige Mexico. Du kan både vælge lufthavnen, hvis du vælger at køre rundt i delstaten Chihuahua, ligesom du kan besøge byen af samme navn. Når du besøger Chihuahua, både delstat og by, får du etherligt mix mellem den amerikanske og mexicanske kultur, da området grænser op til USA. Med billeje i Chihuahua Lufthavn er det således nærliggende at tage et smut over grænsen. Du kan dog også opleve Mexicos ørken, Samalayuca Dunes, hvor der venter mange eventyr. I nærheden finder du f.eks. ørkenmuseet, der tager dig tilbage i tiden og viser dig de tidligere indbyggere, lige fra istiden. Chihuahua er også kendt for byer som Ciudad Juaréz samt bjergene Barrancas del Cobre og de arkæologiske fund ved Paquime.
Kontakt os her og nu

Kontakt os her og nu

Sixt Biludlejning i Chihuahua Lufthavn kan således dig tage fra istiden til lækre burritos i Chihuahuas pulserende bykerne. Der er ingen grund til at vente. Book din billeje i lufthavnen allerede i dag. Er du klar til et Mexicoeventyr?
Show more
Godt at vide når du lejer hos Chihuahua Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chihuahua Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Chihuahua Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chihuahua Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Chihuahua Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Chihuahua Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Chihuahua Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Chihuahua Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Chihuahua Lufthavn

    Vis mere