Billeje i Chihuahua

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Chihuahua

Sixt Biludlejning i Chihuahua

Sixt Biludlejning i Chihuahua

Tager du turen forbi Sixt Biludlejning i Chihuahua, kan du finde udlejningsbilen til turen gennem det nordlige Mexico. Regionen ligger lige syd for den amerikanske grænse, og i området finder du både ørken, parker og et fascinerende landskab, samt interessante museer og monumenter. Hvis du virkelig vil udforske Chihuahua og omegn, anbefaler vi, at du lejer en bil. Med en udlejningsbil letter du rejsen og slipper for at være afhængig af køreplaner og andres rejseplaner. Nyd den fulde frihed, når du sætter dig bag rattet i den moderne komfortbil fra Sixt.Når vi hos Sixt refererer til Chihuahua, hentyder vi ikke til den lille hund, der passer i håndtasken, men til byen i det nordlige Mexico. Lej f.eks. en bil ved Sixt Biludlejning i Chihuahua Lufthavn, så du kan begynde rejsen i denne mexicanske stat, som er bedre kendt som Den Store Stat. Regionen dækker mere end 12 procent af landet, hvorfor billeje i Chihuahua varmt kan anbefales. Besøg bl.a. byens domkirke, det historiske museum Museo Histórico de la Revolución og Quinta Gameros, hvis du interesserer dig for områder som historie og kultur. Chihuahuaørkenen er den største i Nordamerika, og den er måske den bedst kendte attraktion i staten, men en kort køretur fra Sixtkontoret finder du også fascinerende gamle huler, som er bedre kendt som Las Jarillas Cave. Copper Canyon, og de er både større og dybere end Grand Canyon. De skærer gennem regionen og observeres bedst med en køretur til forskellige observationspunkter. Hvis du får lyst til et roadtrip i din Sixtbil, kan du desuden tage køreturen mod vest, hvor du når landets smukke vestkyst og strandene.
Den komfortable bil til Mexicoeventyret

Den komfortable bil til Mexicoeventyret

Du har bl.a. muligheden for at afhente udlejningsbilen, når du ankommer til Chihuahua Lufthavn i charmerende Mexico. Din prisvenlige og komfortable Sixtbil venter på dig ved Sixt Biludlejning i Chihuahua, hvor Sixtpersonalet glæder sig til at hjælpe med at gøre din tur fornøjelig. Sixt har udlejet kvalitetsbiler til favorable priser i mere end et århundrede, og vi tilbyder dig en bred vifte af førsteklasses biler, herunder robuste 4x4, som er designet til at udforske ørkenen, praktiske stationcars og økonomibiler eller smarte sportsvogne for dig, der søger lidt ekstra luksus. Vil du tilføje en ekstra dimension til din billeje, kan du også vælge flere former for services og ekstraudstyr. Book din billeje til Chihuahuaopholdet telefonisk hos vores medarbejdere eller direkte her på siden.
Show more
Godt at vide når du lejer i Chihuahua
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chihuahua?
For at leje bil hos SIXT i Chihuahua skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chihuahua.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Chihuahua?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Chihuahua. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Chihuahua

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Chihuahua?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Chihuahua?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Chihuahua?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Chihuahua

Vis mere