Billeje
Sainte-Luce
Oversæt
Martinique // Sainte-Luce
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sainte-Luce: Sixt biludlejning online booking

Lad din bilrejse starte ved Sixt Biludlejning i Sainte Luce, hvor du finder det ideelle køretøj til eventyrene på Martinique. Du finder den smukke ø i det sydlige Caribien mellem Saint Lucia og Dominica, og her venter der bl.a. vidunderlige sandstrande, frodig natur og interessante seværdigheder. Med billeje i Sainte Luce bliver det legende let at nyde ferien eller ferierejsen, mens du udforsker alt det, som dejlige Martinique har at byde på. Bestem dig for en mindre udlejningsbil, såsom en komfortabel økonomibil eller und dig selv lidt ekstra luksus med en smart sportsvogn. Når du lejer en premiumbil hos Sixt, tilpasses rejsen efter dine behov og ønsker.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sainte Luce

Det franske oversøiske departement er spækket med herlige naturoplevelser og attraktioner, som du nemt når frem til via din moderne Sixtbil. Smukke Sainte Luce er beliggende på den sydlige del af øen, og herfra har du ikke langt til nogle af Martiniques absolut bedste palmestrande med krystalklart vand. Sæt for eksempel kurs sydpå mod den nærliggende Anse Mabouyas, der byder på gyldent sand og gode svømme muligheder for hele familien, eller måske tager du køreturen mod vest til den populære Anse Dufour, hvor du kan snorkle i klart vand og opleve havskildpadder. Hvis du trænger til en pause fra strandlivet, kan du blandt andet styre Sixtbilen fra Sixt Biludlejning i Sainte Luce hen til det interessante arkæologiske museum i Rivière Pilote, hvor du kan lære om øens spændende historie og mange kulturer. Lej allerede i dag en bil fra din foretrukne bilkategori.

Få mere ud af ferien på Martinique

Når du bestemmer dig for Sixt billeje i Sainte Luce, er du sikret en både toptunet, moderne og driftssikker udlejningsbil på turen, som er af nyere dato. Det er op til dig at bestemme dig for en passende bilkategori, og selvom Sixt ikke kan garantere dig et bestemt bilmærke, modtager du altid en bil af den bedste standard samt fra den ønskede kategori. Ved Sixt Biludlejning i Sainte Luce leverer vi som altid en personlig service, og det hjælpsomme personale ved afdelingen forsyner dig gerne med nyttigt ekstraudstyr. Sixt glæder sig til at forgylde din bilrejse. Vi er i dag et af verdens største selskaber inden for biludlejning, og vores virksomhed har haft velsmurte hjul siden opstarten i 1912. I dag er vi repræsenteret over hele verden og leverer en førsteklasses service. Så du kan trygt stole på vores professionalisme.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice