Billeje
Sainte Anne
Oversæt
Martinique // Sainte Anne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sainte Anne: Sixt biludlejning online booking

Glæd dig til at indtage Martinique, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Sainte Anne. Den vidunderlige, caribiske ø byder på et hav af fantastiske oplevelser, som du hurtigt og smidigt når med udlejningsbilen. Find køretøjet, som opfylder dine krav, og uanset om du prioriterer masser af plads til passagerne og bagagen eller søger stil og luksus under opholdet, kan dine behov blive dækket med Sixts billeje i Sainte Anne. Den charmerende kystby Sainte Anne ligger på den sydligste del af Martinique og er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil opdage dette caribiske paradis på dine præmisser.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sainte Anne

Den afslappede badeby Sainte Anne er nok bedst kendt for sine mange enestående sandstrande, men den lille fiskeby charmerer også med sine farverige huse, livlige markeder og eksotiske restauranter. Hvis du vil nyde områdets behagelige klima og opdage nogle af Martiniques bedste strande, kan du lade Sixtbilen tage dig med til vandreleddet Capes Trail ved sydvestkysten. Stien fører dig forbi magiske tropestrande såsom Petite og Grande Anse des Salines, der imponerer med sit fine sand og krystalklare vand, der er ideelt til snorkling og dykning. Opdag også gerne ørkenlandskabet Savane Des Petrifications og de smukke udsigtspunkter ved øens sydligste spids eller sæt kurs nordpå med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Sainte Anne, hvor du blandt andet kan besøge den smukke domkirke samt den imponerende fæstning Saint Louis i byen Fort de France.

Opdag caribiske paradisstrande og frodig natur med Sixt

Sixt fokuserer på at kunne tilbyde dig komfortable udlejningsbiler af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vores mål er at gøre det muligt for alle rejsende at leje en bil til ferien eller forretningsrejsen, så du dermed kan udforske endnu mere på den smukke ø. Det er ligetil at tilvælge billeje i Sainte Anne online eller telefonisk ved kundeserviceteamet, og det velassorterede sortiment spænder f.eks. over komfortable stationcars, økonomibiler, 4x4:er og sportsvogne. Derudover kan du tilpasse bestillingen ved Sixt Biludlejning i Sainte Anne med ekstraudstyr, eksempelvis GPS navigation og autostole, ligesom flere af vores afdelinger giver dig mulighed for at afhente og returnere dit køretøj, når det passer ind i dine rejseplaner. Tag kontakt til det hjælpsomme Sixt medarbejderteam med dine spørgsmål, og så gør vi vores bedste for at realisere din bilrejse i Sainte Anne og Martinique. Husk, at bilen kan lejes allerede i dag, men også i sidste øjeblik på vores kontor på Martinique.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice