Billeje
Saint-Pierre
Oversæt
Martinique // Saint-Pierre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Pierre: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Saint Pierre venter vores førsteklasses udlejningsbiler på at tage dig rundt på det eksotiske Martinique. Hvis du er så heldig at planlægge en rejse til Caribien og den dejlige ø Martinique, har Sixt den helt rigtige udlejningsbil, der vil lette transporten under dit ophold. Du finder den charmerende by Saint Pierre på den nordvestlige del af øen, og den er omgivet af frodig natur, paradisstrande og fantastiske restauranter. Billeje i Saint Pierre giver dig mulighed for frit at opdage vidunderlige Martinique, og rejsen vil komme til at foregå helt efter dit humør.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Le Lamentin Lareinty
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:30 - 20:30
  Helligdag13:30 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Le Lamentin Lareinty

  Sixt Billeje
  Imp Lareinty 1
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:30 - 20:30
  Helligdag13:30 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Pierre

En moderne udlejningsbil af høj kvalitet åbner op for muligheder og eventyr på denne herlige ø, og du vil kunne nå at udforske alt det, du har sat kryds ved, og måske bliver der også plads til et par spontane overraskelser. Saint Pierre ligger tæt på flere fantastiske strande. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen fra din valgte Sixt Biludlejning i Saint Pierre til at køre mod den vidunderlige, gyldne palmestrand Anse Turin eller tag nordpå op til den fredelige Anse Couleuvre. Tag også gerne på eventyr på andre dele af øen, for eksempel nord for Saint Pierre ved bjerget Mont Pelée eller ved kløften og vandfaldene Gorges de la Falaise. Du kan også køre mod øst, hvor du blandt andet kan udforske den frodige nationalpark Caravelle og ruinerne fra slottet Dubuc. Uanset hvilke destinationer og seværdigheder du vælger at sætte kurs mod, er komforten sikret, når du vælger en Sixtbil.

Form Sixts billeje på Martinique efter egne ønsker

Sixt har gjort det enkelt for dig at leje en bil i Saint Pierre, du vælger helt selv, om den skal lejes på forhånd hjemme fra sofaen, eller om du er mere til bestillinger i sidste øjeblik. Begge dele kan lade sig gøre hos Sixt, om end vi varmt kan anbefale forhåndsbestillinger. Bestem dig for en vis bilkategori og foretag din bestilling af køretøj og eventuelt tilbehør via vores smartphoneapp, pr. telefon ved kundeserviceteamet eller via bestillingsdelen på hjemmesiden. Når du booker hos os, bør du blot være opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig bestillinger på specifikke bilmærker, men du er sikret en moderne udlejningsbil af høj kvalitet fra bilkategorien, du valgte i forbindelse med billejen i Saint Pierre. Bestillingen kan efterfølgende skræddersyes såsom med ubegrænset kilometertal, GPS, autostole og ekstra dækninger. Reservér straks bilen hos Sixt Biludlejning i Saint Pierre.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice