Billeje
Le Marin
Oversæt
Martinique // Le Marin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Marin: Sixt biludlejning online booking

Nu kan du begynde planlægningen af drømmerejsen til den smukke paradisø Martinique. Personalet hos Sixt Biludlejning i Le Marin tager sig gerne af det praktiske omkring din billeje. Martinique er beliggende i det sydlige Caribien mellem øerne Dominica og Saint Lucia, og her har du de bedste forudsætninger for en afslappet og skøn rejse. Hvis du vil gøre det lidt ekstra behageligt og nemt at tage rundt på den fantastiske ø, gør du klogt i at satse på vores billeje i Le Marin. Hvis du forhåndsbestiller udlejningsbilen, indebærer det, at bilen fra den valgte kategori er klar til at tage på udflugt, når du ankommer til øen. Måske går turen til de enestående strande, Martiniques spændende seværdigheder eller forretningslokalerne.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Marin

Lej allerede i dag en bil hos Sixt. Martinique er et fransk oversøisk departement, som blandt andet er kendt for sine hvide palmestrande, mange smukke blomster og herlige naturseværdigheder. Le Marin er beliggende på den sydlige del af øen, og med en prisvenlig og moderne udlejningsbil fra Sixt bliver det legende let at tage hen til nogle af Martiniques allerbedste strande. Sæt for eksempel kurs mod vest, hvor du finder den postkortlignende palmestrand Anse Dufour, der byder på snorkling i verdensklasse og muligheden for at opleve havskildpadder, eller hvad med at nyde den fredelige og frodige strand Petite Anse med de dejlige varme kilder. Fra Sixt Biludlejning i Le Marin kan du også passende tage køreturen til plantagen Habitation Clément mod nord, der giver et indblik i øens kolonihistorie, ligesom det er en oplagt mulighed for at give sig i kast med den fantastiske rom. Et andet bud kunne være at køre sydpå til parken Sainte Anne, der bl.a. er dækket af imponerende klipper og ørken.

Stilfulde og moderne udlejningsbiler til ferierejsen

Det er både enkelt og billigt at vælge Sixt billeje i Le Marin, hvorfor enhver rejsende vil kunne få glæde af en førsteklasses bil under opholdet på Martinique. Uanset om du foretrækker en rummelig stationcar eller robust 4x4'er til natureventyrene eller ønsker en stilfuld sportsvogn til strandturene, har vi hos Sixt det helt rigtige køretøj til netop din tur. Det er ligetil at leje Sixtbilen her på hjemmesiden, telefonisk eller kort tid forinden via smartphoneappen. Hvis du desuden ønsker en autostol til barnet, GPS navigation, der viser vejen, eller en ekstra dækning, er det nemt at tilføje det til bestillingen af biludlejning i Le Marin.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice