Billeje
Le Diamant
Oversæt
Martinique // Le Diamant
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Diamant: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning Le Diamant være filialen, du besøger, når du er landet på det franske ørige Martinique. Udlejningsbilen gør det muligt for dig at skabe de rammer, der passer allerbedst til din rejseform. Måske er du til bumpede offroadture i en 4x4 eller smarte cityture i sportsvognen? Sixt Biludlejning Le Diamant er klar til at opfylde dine kørebehov, når du besøger sandstrande, restauranter, butikker eller fortidsminder på Martinique.

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Diamant

Le Diamant er opkaldt efter den karakteristiske klippeformation, som ligger ud for kysten, og som indbyder til masser af sjove timer med dykning og svømning. Det er dog ikke kun det våde element, der lokker, når du lader turen begynde, for med billeje i Le Diamant er der rig mulighed for at tage på køreture i det flotte kystlandskab og måske også lægge vejen forbi øens hovedstad Fort de France, hvor du kan gå på opdagelse i det kreolske køkken og blandt byens fortidsminder. Det gælder eksempelvis det gamle fæstningsanlæg ved havnen, hvoraf en del i dag er blevet omdannet til museum. Kan du lide at fotografere? Så kan vi varmt anbefale, at du sætter kursen stik mod nord til hyggelige Macouba. Udsigtsstedet, som ligger på et af øens nordligste punkter, egner sig fremragende til en vandretur eller en picnic, men selvfølgelig også til at tage nogle flotte feriebilleder. På en klar dag kan du se over til naboøen Dominica, som ligger 50 kmvæk!

Det prisvenlige alternativ er Sixtbilen

Billeje i Le Diamant behøver hverken at være dyrt eller besværligt, det er Sixt Biludlejning beviset på. Vi har serviceret vores globale kunder gennem en årrække, lige fra brudeparret på bryllupsrejse til den handlekraftige forretningsmand fra millionvirksomheden. Vores filosofi er, at udlejningsbiler ikke skal være en dyr luksusvare, men en ting, som alle kan få råd til under opholdet. Kombinationen af driftssikre kvalitetsbiler til skarpe priser og et altid højt serviceniveau har gennem årene gjort os til et af branchens stærkeste brands, så tag trygt kontakten til Sixtkontoret i bl.a. Martiniques lufthavn, hvor vores imødekommende personale kan tilbyde dig alt fra almindelige personbiler til stationcars. Har du brug for særligt ekstraudstyr, kan vi selvfølgelig også installere dette i din Sixtbil, inden du begiver dig ud på landevejene.Vores søde kolleger i kundeserviceafdelingen svarer i øvrigt beredvilligt på stort og småt undervejs. Lyder vi som det rigtige match? Så lej en bil hos Sixt Biludlejning Le Diamant!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice