Billeje
Le Carbet
Oversæt
Martinique // Le Carbet
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Carbet: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Le Carbet byder dig velkommen til ferieparadiset Martinique, hvor du bl.a. kan møde os i lufthavnen. Vi er således det naturlige udgangspunkt for en bilrejse, der byder på kultur, historie og selvfølgelig alt, hvad hjertet kan begære af sol og strand. Med en udlejningsbil fra Sixt er godt rustet til at få oplevet så meget som muligt under dit besøg, og vi er helt sikre på, at du kommer til at sætte pris på den frihed og fleksibilitet, det giver at leje en bil. Skal vi stå for transporten, når turen går til Martinique? Så kontakt os!

 
 • Martinique Lufthavn
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Martinique Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Carbet

Le Carbet ligger på øens nordvestlige del, og her kan du begynde dit ferieeventyr med at køre på opdagelse blandt den charmerende bys gamle huse og kirker. Herefter har du mulighed for at tage Sixtbilen knap 5 km mod nord, hvor du kan komme lidt tættere på Martiniques historie via et besøg på en tidligere sukkerplantage. Latouche, som stedet hedder, er i dag konverteret til en zoologisk have, og har du lyst til at opleve eksotiske dyr i mindst ligeså eksotiske omgivelser, er du havnet det helt rigtige sted. Et besøg på Martinique er selvfølgelig ikke komplet, hvis du ikke har nået at lægge vejen omkring hovedstaden Fort de France. Det er en ren smuttur, når du først har valgt billeje i Le Carbet. Sæt dig bag rattet og tag turen de godt 25 km ned langs øens vestkyst, hvor der venter dig både et spændende besøg på byens gamle havnefæstning og måske også en rundtur på rommuseet, hvor du kan opleve historien blandt en af Martiniques mest berømte eksportvarer. Mulighederne er mange på den billedskønne ø, og når du vælger billeje i Le Carbet gennem Sixt, kan du roligt regne med et tætpakket og alsidigt ferieprogram.

Sixtbilen til enhver rejseform

Der kan være mange grunde til, at du er landet netop i Le Carbet. Måske gælder det ny inspiration til forretningsimperiet, eller måske har du søgt herned for at opleve Martiniques forskellige seværdigheder. Når du overvejer biludlejning i Le Carbet, kan vi hos Sixt tilbyde dig et af de mest fordelagtige tilbud på dagens marked. Vi er en verdenskendt leverandør, der har mere end 100 års erfaring med i bagagen, og vi arbejder i dag fra tusindvis af internationale kontorer. Samtidig udlejer vi prisvenlige udlejningsbiler, der kommer fra nogle af de ubetingede bedste bilproducenter.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice