Billeje
St. Julians
Oversæt
Malta // St. Julians
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i St. Julians: Sixt biludlejning online booking

St. Julians ligger centralt på Malta og ikke langt fra øens hovedstad Valetta. Du har generelt aldrig langt til noget på Malta, men med en udlejningsbil fra Sixt opnår du mobilitet og frihed, hvilket åbner op for mange spændende opdagelser. Vi hjælper dig med at booke den perfekte bil, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, og med Sixts billeje i St. Julians som udgangspunkt er der potentiale for en uforglemmelig rejse. Lej en bil via vores hjemmeside eller ring til os for at bestille inden for ønskede kategori.

 
 • Malta Luqa Lufthavn
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Malta Luqa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i St. Julians

Malta byder på fantastiske oplevelser både over og under havets overflade, og med en Sixtbil kan du være spontan og fleksibel på rejsen. Kør mod dine drømmedestinationer og opnå den ultimative frihed. Når du tager fra Sixt Biludlejning i St. Julians, har du ikke langt til øens smukke hovedstad. Valetta er enestående med sin charmerende havnepromenade og gamle bygninger. Gå en tur langs vandet og nyd den smukke udsigt over byen eller tag på en hyggelig og afslappet havnerundfart. Med et besøg på Grandmaster's Palace på Palace Square kan både børn og voksne opleve riddertiden helt tæt på. Paladset fra 1571 er sæde for det maltesiske parlament, og du kan her betragte våbensamlinger, smukke malerier og bygningens tronsal. Når du kommer hjem efter en dags eventyr, kan du nyde St. Julians%u2019 hyggelige atmosfære og lækre restauranter. Sæt dig på en café eller bar og nyd udsigten over Spinolabugten og betragt folkelivet omkring dig.

Muligheder med biludlejning i St. Julians

Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vi har kontorer over hele verden. Vi har været i branchen siden 1912, og det er stadig den dag i dag vores mission at give dig den bedst tænkelige service og tilbyde førsteklasses biler til konkurrencedygtige priser. Du kan vælge mellem en række bilkategorier, såsom økonomibiler, 4x4 og cabrioleter, og du kan selvfølgelig også få ekstra tilbehør til bilen, f.eks. GPS navigation og autostole. Vi har gjort bestillingsprocessen enkel for dig og vil gøre alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Alt for, at du skal kunne fokusere helt og holdent på din rejse og nyde alt, hvad dejlige Malta har at tilbyde. Vores hjælpsomme medarbejdere på Sixt står klar med din bil og besvarer alle dine spørgsmål om billeje i St. Julians. Bestil allerede i dag drømmebilen og glæd dig til en fantastisk rejse i din udlejningsbil.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice