Billeje
Gozo
Oversæt
Malta // Gozo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gozo: Sixt biludlejning online booking

Den lille, men meget smukke ø Gozo ligger seks kilometer nord for hovedøen Malta. Selvom øen er lille, kun ca. 67 km2, er det guld værd med en udlejningsbil, så du kan tage rundt og stoppe op, når du vil. Sixt Biludlejning på Gozo står til rådighed for at hjælpe dig med din udlejningsbil og eventuelle spørgsmål, du måtte have. Sixt har mange års erfaring med udlejning, og vi er kendt for vores fremragende service og overkommelige priser. Med en Sixtbil har du alle muligheder for at udforske Gozo, og hvorfor ikke også besøge øens smukke storebror Malta. Lej en bil i dag og udnyt alle fordelene med billeje på Gozo.

 
 • Malta Luqa Lufthavn
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Malta Luqa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Gozo

Når du vælger biludlejning på Gozo, må du ikke gå glip af den store og magiske klippeformation kaldet Det Blå Vindue. Klippen strækker sig ud i havet, og åbningen i den giver en fantastisk udsigt over kysten og det dybblå hav. Du kan tage på en bådtur og nyde klippeformationen og bugten fra havet. Det er helt naturligt blevet en utrolig populær og velfotograferet destination i Malta. Den gamle fæstningsby Citadellet på Gozo er også et besøg værd. Fæstningsværket blev bygget som en forsvarsbygning mod tyrkiske pirater af Johanniterridderne i 1500tallet, og i dag kan man stadig se den flotte kirke, hvis enorme maleri i loftet skaber illusionen, at det flade tag er en kuppel. Gozo tilbyder også fremragende oplevelser i havet. Tag på en dagstur, hvor du kan bade og snorkle blandt de farverige fisk, eller styr Sixtbilen mod et af øens dykkercentre for en uforglemmelig oplevelse under havets overflade.

Book en prisbillig kvalitetsbil med Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og vi ved, hvad komfort og tryghed betyder for en vellykket bilrejse. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle bil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service med et glimt i øjet og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Vi har mange bilkategorier at vælge imellem, bl.a. økonomibiler, cabrioleter eller 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, såsom autostole eller GPS navigation, eller vil have en bil med automatgear, gør vi også alt for at løse det. Vi har biler i alle prisklasser, så du kan nyde ferien i din drømmebil. Billeje på Gozo er et ideelt valg, når du vil opdage øen på egen hånd.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice