Billeje
Bugibba
Oversæt
Malta // Bugibba
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bugibba: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Bugibba ligger på den nordlige del af den smukke og charmerende ø Malta, ikke langt fra enestående strande og spændende kulturelle oplevelser. Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Bugibba og begiv dig ud på eventyr. Uanset om det gælder ferie eller forretningsrejse, hjælper vores servicemindede Sixt medarbejdere dig med at finde den helt rigtige Sixt udlejningsbil, der lever op til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier samt ekstraudstyr. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker tips.

 
 • Malta Luqa Lufthavn
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Malta Luqa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bugibba

Malta har mange spændende oplevelser og rekreative områder. Med billeje i Bugibba har du kun 10 km til den smukke middelalderby Mdina, som også kaldes Den Tavse By. Mdina var tidligere hovedstad og er fuld af historie, hyggelige smalle gader, gule kalkstensbygninger og farverige blomster. Besøg bl.a. St. Paul's Cathedral og Naturhistorisk Museum og nyd den vidunderlige udsigt over øen fra byens bastionsmure. Eller styr Sixtbilen mod hovedstaden Valetta og gå en tur langs den smukke havnefront. Havnepromenaden er noget helt specielt, og du har en fantastisk udsigt over byens kirkekupler og tårne samt det blå Middelhav. Hvis du har mod på en god lang gåtur, kan du gå langs vandet fra Valetta til charmerende Sliema. Eller hvad med en havnerundfart for at se byen fra en anden side? Du kan sågar besøge den enestående og smukt udsmykkede St. John%u2019s Cathedral. Kirken har imponerende gulve, flotte malerier og et enormt antal guldornamenter og statuer.

Bestil din Sixtbil i dag

Vi på Sixt begyndte med at udleje biler i 1912 i Tyskland, og i dag har vi kontorer over hele verden. Vi udlejer kun kvalitetsbiler med den højeste standard og altid til lave priser, så du har råd til at udforske verden. Sammenlign priser, se tilbud og vælg den ønskede kategori for din lejebil, f.eks. en økonomibil eller 4x4, og bestil også ekstra tilbehør, hvis du f.eks. ønsker GPS navigation eller en autostol til de små. Hos Sixt har vi mange års erfaring og ekspertise inden for udlejningsbranchen, og ved at yde en fremragende service ønsker vi, at du føler dig tryg, når du lejer en bil hos os. Det er nemt at booke via vores hjemmeside eller pr. telefon, og vi står klar til at besvare alle dine eventuelle spørgsmål. Sixts billeje i Bugibba er et fremragende udgangspunkt for eventyr og begyndelsen på en fantastisk rejse.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice