Billeje
Jdeideh
Oversæt
Libanon // Jdeideh
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jdeideh: Sixt biludlejning online booking

Et besøg i Libanon er et minde for livet, og med en Sixt udlejningsbil kan du nemt og smidigt tage rundt og stoppe lige der, hvor det passer dig. Sixts billeje i Jdeideh er centralt beliggende i landet og ligger hverken langt fra hovedstaden Beirut eller havet. Herfra kan du tage på mange spændende eventyr. Vi på Sixt hjælper dig med at finde drømmebilen med netop det ekstraudstyr, du ønsker, og vi gør alt for, at din ferie eller forretningsrejse bliver både behagelig og mindeværdig med Sixt Biludlejning i Jdeideh.

 
 • Beirut Lufthavn
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Beirut Corniche El Mazraa
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Beirut Lufthavn

  Sixt Billeje
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Billeje
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Jdedeh

Fra Sixt Biludlejning i Jdeideh kan du nemt styre bilen mod den gamle, atmosfæriske by Byblos, der for første gang blev beboet af mennesker ca. 7000 år før Kristi, og som dermed er en af verdens ældste byer. Den smukke havn og autentiske gamle bydel er desuden en populær destination for Libanons jetset. Jdeideh ligger endvidere mindre end 10 km fra hovedstaden Beirut, og her kan du stille bilen for at nyde den skønne strandpromenade Corniche, som før i tiden blev sammenlignet med den i Cannes. Hvis du har mod på en lidt længere køretur og lyst til at se, hvad den nordlige del af landet har at byde på, er billeje i Jdeideh oplagt til at besøge resterne af de verdensberømte og tusinde år gamle cedertræer i Bcharre. Det var dette træ, som Noah byggede sin ark af, og før i tiden fandtes der cederskove overalt i Libanon. På grund af fældning er der kun lidt skov tilbage, og Japan og Libanon er efter sigende de eneste steder i verden, hvor disse enorme bonsaitræer gror. Området byder også på den naturskønne Kadisha slugt, som er et paradis for dem, der elsker at vandre.

Lej din bil i dag

Vi på Sixt vil gøre det så enkelt som muligt for dig at bestille din drømmebil, uanset om det er til ferien eller forretningsrejsen. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen enkel, og du kan nemt booke på vores hjemmeside eller blot gribe telefonen og ringe til os. Vælg din ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en cabriolet eller en 4x4, og bestil ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller autostol, og opgiv specielle ønsker, som automatgear. Det er også muligt at tilføje yderligere en person på lejekontrakten. Din udlejningsbil står og venter på dig ved Sixt Biludlejning i Jdeideh, så lej en bil hos os her og nu.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice