Billeje i Salmiya

 

Vores services ved Salmiya

Sixt Biludlejning i Salmiya

Sixt Biludlejning i Salmiya

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Salmiya, lige uden for Kuwaits hovedstad. Her er du tæt på storbyen, men alligevel i en behørig afstand til, at du kan skabe et rekreativt pusterum. Lej en bil hos os, så du kan få tid til at se alle de ønskede seværdigheder. Byen er især kendt for sine fine strande, og trænger du til at sætte tempoet lidt ned efter en lang og begivenhedsrig dag i byen, er det et godt sted at runde af med en slentretur eller lidt eftermiddagskaffe. Hos Sixt Biludlejning Salmiya glæder vi os til at byde dig velkommen og bidrage til at dit ophold bliver så nemt, bekvemt og godt som overhovedet muligt. Din billeje i Salmiya kan bookes direkte her på siden.Med billeje i Salmiya får du en god adgang til nogle af Kuwait Citys store attraktioner, herunder det store kulturhistoriske museum Tareq Rajab, hvor du kan udforske islamisk historie eller byens berømte Kuwait Scientific Center, som byder på både et af regionens største akvarier samt en biograf. Det er desuden også nemt at besøge et eller flere af de mange traditionelle markeder i byen, og leder du efter en autentisk ferieoplevelse, er de såkaldte souqs et rigtig godt bud. Her finder du alt mellem himmel og jord af souvenirs, tøj og brugsgenstande, og har du lyst til at gå på opdagelse i den kuwaitiske madkultur, er der også rig lejlighed til at gøre det her. Tag også Sixtbilen fra Salmiya mod Kuwait City, hvor du finder det unikke Spejlhus. Det er et museum, som er dækket af spejlmosaikker. Det er et must, når du besøger byen!
100 års brancheerfaring siger alt

100 års brancheerfaring siger alt

Sixt Biludlejning har mere end 100 års brancheerfaring, og når du vælger billeje i Salmiya hos os, er du således i trygge hænder. På vores centralt beliggende kontor har du friheden til at vælge mellem stationcars, terrængående 4x4, personbiler samt sportsvogne og cabrioleter. Her er der noget for ethvert budget og enhver smag, og vi tager naturligvis højde for dine individuelle ønsker i ethvert henseende, lige fra den ønskede kategori til muligt ekstraudstyr. Kontakt gerne vores søde kolleger i kundeserviceafdelingen, hvis du har spørgsmål. Der er styr på alle detaljer, når du vælger en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Salmiya. Vi anbefaler altid, at du lejer bilen inden afrejsen, så vi sammen har tid til at sammensætte lejekontrakten efter dine ønsker.
Show more

Godt at vide når du lejer i Salmiya

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Salmiya.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Salmiya?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Salmiya. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Salmiya?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Salmiya

Kan jeg booke et langtidslejemål i Salmiya?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Salmiya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Salmiya

Vis mere