Billeje
Kuwait City
Oversæt
Kuwait // Kuwait City
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kuwait City: Sixt biludlejning online booking

Giv opholdet i Kuwait de bedste forudsætninger ved at vælge en lækker premiumbil fra filialen Sixt Biludlejning Kuwait City. Med en udlejningsbil kan du komme omkring i byen på egen hånd, og du kommer hurtigt til at sætte pris på den store mobilitet, når du selv står for transporten. Kuwait City er en moderne storby, som byder på både kultur, historie og gode shoppingmuligheder. Hvad enten du vil hurtigt og nemt rundt i byen, eller om du planlægger at supplere dit ophold med dagsture i lokalområdet, har vi den ideelle transportløsning. Lej allerede i dag bilen til rejsen rundt i pulserende Kuwait City!

 
 • Kuwait City/Jumeirah Hotel
  Al Ta'awun Street
  13036 Kuwait City

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Kuwait City/Jumeirah Hotel

  Sixt Billeje
  Al Ta'awun Street
  13036 Kuwait City

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Kuwait City

Et ophold i Kuwait City byder på masser af muligheder for at skabe et varieret program. Via billeje i Kuwait City får du nemt oplevet alt fra store museer til traditionelle markeder på ingen tid. Et besøg i byen er i virkeligheden ikke komplet, uden at du har været omkring Tareq Rajab museet, som huser en stor samling af blandt andet islamisk kalligrafi, kunsthåndværk, tøj og musikinstrumenter. Herefter kan du tage Sixtbilen til eksempelvis byens marinemuseum eller Kuwait Scientific Center, hvor du kan opleve et af Mellemøstens største akvarier, se film i biografen og udforske museets samling af traditionelle sejlbåde i den tilhørende havn. Har du lyst til at opleve den klassiske mellemøstlige markedsstemning, er der flere steder at vælge mellem. Tag meget gerne bilen til den store souq Al Mubarakeya, hvor du vitterligt kan finde alt mellem himmel og jord!

Den fremragende Sixtservice

Sixt Biludlejning Kuwait City kan tilbyde dig en fremragende service på alle fronter, hvad enten du er i gang med research om dine forskellige valgmuligheder eller allerede ved, hvad du vil have inden for billeje i Kuwait City. Vi er endvidere et af branchens stærkeste brands, som i mere end 100 år har været synonymt med gode biler til konkurrencedygtige priser. Vores lange virke i branchen vidner om den store tillid, vi har mødt hos vores kunder verden over, og som helt frit har kunnet vælge mellem personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Alle vores biler bærer et kvalitetsstempel i form af høj komfort, og de kan udstyres med alverdens ekstraudstyr. Billeje i Kuwait City gennem Sixt er en optimal løsning for dig, der vil kombinere praktik med stor tryghed, og du kan leje bilen direkte her på hjemmesiden, ligesom du kan give vores kundeservice et kald.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice