Billeje
Kenya
Oversæt
Kenya
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kenya: Sixt Rent a Car

Er en bilferie i Kenya det, du altid har drømt om? Så er det da nu, du skal opleve dette gigantiske afrikanske land. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Kenya og udforsk dyrene på savannen eller tag op i bjergkæderne og få et nyt perspektiv over denne afrikanske perle. Hos Sixt hjælper vi dig hellere end gerne med at finde netop din udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen, og vores hjælpsomme medarbejdere besvarer alle dine spørgsmål både før, under og efter rejsen, så billeje i Kenya bliver den smidige løsning, du havde forestillet dig.

Sixt Biludlejning i Kenya

Kenya i dejlige Østafrika byder på uforglemmelige oplevelser og eventyr for alle aldre. Med billeje i Kenya kan du udgå enten fra hovedstaden Nairobi eller kystbyen Mombasa, men du har aldrig langt til smuk natur og nationalparker med eksotiske dyr. Landet byder bl.a. på tropiske strande i øst og bjerge i vest, flade savanner i syd og ørkener i nord. Når du er på ferie i smukke Kenya, skal du selvfølgelig se smuk natur og dyr, og det gør man bedst på en vaskeægte safari. Der er mange muligheder, men nogle af de mest populære valg er Masai Mara, Amboseli og Tsavo nationalpark. Ved ønsket om ren afslapning kan du også tage ud til paradisøen Lamu i Det Indiske Ocean, eller hvad med et besøg på Karen Blixens museum?Opnå fleksibilitet på rejsen med en Sixt bil, så du kan få det bedste ud af din tur. Husk blot at køre i den venstre side af vejen.

Book din Sixt bil i dag

Du kan allerede i dag booke billeje i Kenya og begynde at planlægge rejsen. Udfyld din information på vores hjemmeside eller ring til et af vores kontorer, så hjælper vi dig med at få booket drømmebilen. Bestem dig først for en bilkategori, derefter for eventuelt tilvalg af ekstraudstyr, og hvilke type services du ønsker fra vores side. De forskellige kontorer rundt om i verden tilbyder individuelle services, så tjek informationen på vores hjemmeside og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning i Kenya direkte. På Sixt har vi mange årtiers erfaring med at udleje førsteklasses biler til lave priser, og vi er klar til at yde formidabel service og besvare dine ønsker vedrørende billeje i Kenya.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Excellent 24/7 kundeservice