Billeje
Kasakhstan
Oversæt
Kasakhstan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i Kasakhstan

Velkommen til Sixt Biludlejning i Kasakhstan, hvor det ideelle køretøj venter til din kommende kør selv ferie. Det enorme land er beliggende både i Centralasien og Europa, og en af de bedste måder at udforske Kasakhstan på er bestemt med en bil, der giver dig mulighed for at tage på tur over de store afstande på relativt kort tid. Hos Sixt tilbyder vi dig biler for enhver smag, ligesom vi gerne giver dig kompetente råd om din billeje i Kasakhstan.

Fra bjerge og skisportssteder til pulserende storbyer

Dette fascinerende land dækker et enormt areal, og eftersom den offentlige transport i landet ikke er specielt veludbygget og pålidelig, er det en fremragende idé at satse på Sixts billeje i Kasakhstan. Med en moderne udlejningsbil kan du tage videre til de betagende bjerge og skisportstederne i den sydlige del af landet, såsom Shymbulak, der har skibakker og skøjtebaner for hele familien, eller sætte kurs mod fantastiske seværdigheder og bygninger i hovedstaden Astana mod nord, herunder det 318 fod høje tårn Baiterek, der lover en betagende udsigt over storbyen. Kvaliteten på vejene i Kasakhstan varierer, men mange veje gennemgår for øjeblikket et forbedringsarbejde, hvilket lover godt for fremtiden. Husk altid at have lys på bilen i Kasakhstan og at overholde fartbegrænsningerne, som generelt siger 60 km/t i byerne, 90 km/t på større veje og 110 km/t på motorveje. Find allerede i dag den rette udlejningsbil ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Kasakhstan.

Lej en bil til rejsen i Kasakhstan

Sixt har i dag afdelinger i mere end 100 lande, og Kasakhstan er ingen undtagelse. Vælg alt fra kompakte og moderne økonomibiler til sportsvogne og pålidelige stationcars, som hentes fra de verdensberømte bilproducenter à la Mercedes Benz, BMW og Audi. De respektive udlejningsbiler serviceres jævnligt for at opretholde en høj standard, og de er i gennemsnit ikke mere end få måneder gamle. Hvis du skulle have spørgsmål omkring vores produkter eller har brug for information om Kasakhstan, hjælper det venlige Sixtpersonale dig hellere end gerne med at få en større viden. Det gælder både før, under og efter bilrejsen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice