Billeje
Ocho Rios
Oversæt
Jamaica // Ocho Rios
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ocho Rios: Sixt biludlejning online booking

Eventyret på fire hjul udfolder sig hos Sixt Biludlejning i Ocho Rios, når du skal udforske Jamaica. Ocho Rios ligger på Jamaicas nordlige kyst og en forholdsvis kort køretur fra hovedstaden Kingston. Byen byder bl.a. på skønne strande, dejlige naturoplevelser og vandsportsaktiviteter. Der er med andre gode muligheder for både afslapning og udforskning i dette dejlige område. En udlejningsbil gør det ligetil at tage på spændende udflugter, og vi giver dig al den komfort og tryghed, du søger. Lej en bil med tilbehør online, via Sixts app eller telefonisk. Det er såre simpelt!

 
 • Montego Bay Sangster Lufthavn
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Montego Bay Ironshore
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Montego Bay Sangster Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Montego Bay Ironshore

  Sixt Billeje
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Ocho Rios

Når du vælger Sixt billeje i Ocho Rios, begynder turen på et af vores kontorer i Montego Bay på det nordvestlige Jamaica. Herefter har du en ca. 2 timers køretur foran dig, inden du når dejlige Ocho Rios. Turen bringer dig ud på en pragtfuld udflugt langs Jamaicas nordlige kystlinje. Ved området omkring Ocho Rios finder du oplevelser for enhver smag. Lad f.eks. Sixtbilen føre dig til vandfaldene ved Blue Hole og Dunns River Falls and Park, slap af på den magiske palmestrand Bamboo Beach eller svøm med delfiner ved Dolphin Bay. Biludlejning i Ocho Rios er også et gyldent adgangskort til dig, der måske drømmer om at opleve hovedstaden Kingston. Der er under 100 km fra Ocho Rios og ned til Kingston, så hvorfor ikke udnytte chancen? I hovedstaden kan du bla. besøge Bob Marley museet, vandre ved The Grand Ridge of the Blue Mountains eller opleve Jamaicas nationalmuseum.

Lej en kvalitetsbil hos Sixt, når du skal opleve Jamaica

Ved Sixt Biludlejning i Ocho Rios kan du nyde førsteklasses biler, favorable priser og personlig service. Som en af de mest erfarne og største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan har Sixt Biludlejning kontorer over det meste af verden og har erfaring med at udvælge de mest optimale førsteklasses udlejningsbiler i forskellige prisklasser og størrelser, herunder moderne og pålidelige stationcars, økonombiler og. Ekstraudstyr som GPS navigation kan være guld værd, så du slipper for at fare vild, og hvis du rejser med et lille barn, er en tryg autostol det bedste valg. I forbindelse med billeje i Ocho Rios kan du naturligvis også bestille en passende kaskobeskyttelse og nyde ubegrænset kilometertal. Få mest ud af dit ophold på det vidunderlige Jamaica med en udlejningsbil.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice