Billeje
Vibo Valentia
Oversæt
Italien // Vibo Valentia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vibo Valentia: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til hyggelige Viby Valentia i Calabrien. Den lille by i det sydlige Italien byder på masser af autentisk charme, spændende historie og gode muligheder for at bade og tage sol på stranden samt udforske de små, hyggelige landsbyer. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Viby Valentia er du ekstra godt rustet til at få mest muligt ud af din tur, og du kommer hurtigt til at sætte pris på vores yderst fleksible løsninger og fair priser, der har bragt os helt til tops på verdensmarkedet. Lyder vi som den rigtige rejsemakker for dig? Så lej en bil hos os i dag, og så sørger vi for resten!

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vibo Valentia

Vibo Valentia er en historieelskers drøm, og har du lyst til at dykke ned i Italiens fortid på en måde, som de færreste turister gør, har du chancen her. Et besøg i byen er ikke komplet, uden at du har lagt vejen forbi den gamle borg, som troner over byen. Castello Normanno Svevo kan spore sine rødder tilbage til det 11. århundrede, hvor den fungerede som forsvarsværk og mellemstation for korsfarerne. Turen derop er en smal sag i Sixtbilen, og derudover bliver du belønnet med en enestående udsigt over området, ligesom du får mulighed for at besøge et af regionens bedste arkæologiske museer. Har du mod på mere af Calabriens historie, kan vi også anbefale at tage Sixtbilen godt 30 km nordpå til Lamezia Terme, hvor der også er flere gamle ruiner efter fæstningsværker. Og derefter? Programmet er helt åbent, når du vælger en udlejningsbil fra Sixt, men regionshovedstaden Catanzaro er med sine gode shoppingmuligheder og spændende restauranter altid et besøg værd, og så ligger den kun cirka 20 km mod øst, så lad endelig Sixt Biludlejning Viby Valentia stå for din udlejningsbil!

Vi har stærke kort på hånden

Sixt Biludlejning er et af branchens stærkeste kort, og vi har masser af trumfkort, når det drejer sig om billeje i Viby Valentia. Du finder vores kontorer i bl.a. Lamezia Terme Lufthavn samt i kystbyen Tropea. Kategorierne spænder over driftssikre udlejningsbiler, såsom personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Husk også gerne at tilvælge Sixts mange muligheder for ekstraudstyr, så du kan højne komforten endnu mere. Billeje i Vibo Valentia kan klares både online og telefonisk, men også på destinationen. Gør derfor klar til at indtage en af Italiens skønneste egne i en Sixtbil!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice