Billeje
Siderno
Oversæt
Italien // Siderno
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Siderno: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig hermed velkommen til Siderno i det sydlige Italien. Her giver vi dig en forsmag på, hvad der venter dig på støvlelandets snude. Du befinder dig f.eks. tæt på Middelhavet, historiske Messina, der markerer overgangen til Sicilien, samt på Calabriens hovedstad Catanzaro. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Siderno og sikr dig, at du kan udfolde dig på de italienske landeveje, hvad enten du skal klare et par forretningsmøder eller romantiske rendez vous i disse herlige italienske omgivelser.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Siderno

Kystbyen Siderno lokker hvert år både italienere og udenlandske turister, som ønsker at indfange den rustikke charme og de gode bademuligheder. Det kan selvfølgelig være svært at løsrive sig fra de hvide sandstrande, men du må stadigvæk ikke snyde dig selv for nogle af de mange skønne dagsture, du kan tage i området i din Sixtbil. Hvad siger du f.eks. til et besøg i smukke Reggio Calabria, som ligger lige ved Messinastrædet? Interesserer du dig blot en lille smule for historie, er det nærmest et must at besøge middelalderborgen og den flotte katedral, og så finder du her også endnu flere skønne sandstrande. Eller hvad med at tage Sixtbilen godt 50 km op langs kysten til hovedstaden Catanzaro? Her kan du se frem til et hyggeligt bymiljø med gode shoppingmuligheder, velbevaret arkitektur og skønne parker, der indbyder til afslapning, slentreture og skovture. Og hvad så bagefter? Det er op til dig, for med en udlejningsbil fra Sixt kan du nemt lade humøret, vejret eller noget helt tredje bestemme, hvor turen går hen!

Vi har stort alt til bilrejsen

Billeje i Siderno er både lettilgængeligt og prisevenligt med valget af Sixt. Du finder vores kontorer i blandt andet Tropea og Lamezia Terme, hvor vores imødekommende personale glæder sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at lokalisere den helt rigtige transportløsning til dit ophold, hvad enten du søger en personbil, stationcar eller sportsvogn, der blot er få eksempler på vores velassorterede udvalg. Har du brug for ekstraudstyr, er det også noget, vi meget gerne tager os af, ligesom vi kan byde ind med særløsninger som ekstra dækning af en chauffør samt ubegrænset kilometertal. Er du interesseret i en af vores udlejningsbiler, kan du enten klare bookingen via vores lettilgængelige online tjeneste, ligesom vi også sidder klar ved telefonen samt på de respektive kontorer. Billeje i Siderno via Sixt giver dig altid fuld valuta for pengene!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice