Billeje i Sciacca

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Sciacca

Sixt Biludlejning i Sciacca

Sixt Biludlejning i Sciacca

Skyd drømmeferien, weekendturen eller forretningsrejsen på Sicilien i gang ved at aflægge Sixt Biludlejning i Sciacca et besøg og bring en af vores udlejningsbiler med ud i lokalområdet. Når du vælger billeje i Sciacca, vælger du et højere komfortniveau på turen, men også mere frihed og fleksibilitet til selv at lægge programmet. Middelhavsperlen Sciacca lægger op til både livsnyderi med rustik charme samt spændende dagsudflugter rundt på resten af Sicilien. Her har du hele tiden havet tæt på, og har du lyst til at krydre turen med en storbyoplevelse, som byder på både kultur og historie, er der blot 50 km op til hovedstaden Palermo. Så fristende! Den lille fiskerby Sciacca har været et populært udflugtsmål siden romertiden, og har man først én gang oplevet den charmerende atmosfære, er det ikke svært at forstå, hvorfor man gerne vender tilbage. Hyggelige små stræder blander sig med velbevarede kirker, og melder sulten eller tørsten sig, er der altid mulighed for at finde en spændende restaurant eller café i det hyggelige havneområde. Selvom Trapani og Palermo selvfølgelig lokker, når man besøger Sciacca, må du dog ikke nyde dig selv for byens mest usædvanlige attraktion, nemlig kunstneren Filippo Betivegnas hus, Castello Incantato. Du kommer her på besøg i et fortryllede slot, blot 2km udenfor byen. Her kan du besøge den unikke have, hvor der gennem en årrække blev hugget tusindvis af forskellige hoveder ud i klipperne bag huset. Det er et levende kunstværk, som du aldrig har oplevet det før.
Ekstra info om dine muligheder hos Sixt

Ekstra info om dine muligheder hos Sixt

Billeje i Sciacca kan bookes på det kontor, der ligger bedst for dine endelige destinationer, ligesom det er op til dig at afgøre, om du vil leje en bil for få dage eller til hele ferien eller forretningsrejsen. På listen over bilkategorier finder du bl.a. cabrioleter, sportsvogne, stationcars, firehjulstrukne biler samt de klassiske økonomibiler. Biludlejning i Sciacca kan altid bookes direkte her på siden, ligesom du er velkommen til at tage turen rundt om vores telefoniske support, hvis du enten er på bar bund, mangler lidt ekstra viden eller bare har flere spørgsmål til vores produkter eller virksomhed. Bemærk venligst, at vi også kan servicere dig med alverdens former for ekstraudstyr til bilen, så måske burde du overveje, om du vil have lidt ekstra med i din lejekontrakt. Ubegrænset kilometertal, GPS på turen, snekæder gennem Alperne eller måske en ekstra autostol?
Show more

Godt at vide når du lejer i Sciacca

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sciacca.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sciacca?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sciacca. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sciacca?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

FAQs om lejemål i Sciacca

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sciacca?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sciacca?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Sciacca

Vis mere