Billeje
Sciacca
Oversæt
Italien // Sciacca
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sciacca: Sixt biludlejning online booking

Skyd drømmeferien, weekendturen eller forretningsrejsen på Sicilien i gang ved at aflægge Sixt Biludlejning i Sciacca et besøg og bring en af vores udlejningsbiler med ud i lokalområdet. Når du vælger billeje i Sciacca, vælger du et højere komfortniveau på turen, men også mere frihed og fleksibilitet til selv at lægge programmet. Middelhavsperlen Sciacca lægger op til både livsnyderi med rustik charme samt spændende dagsudflugter rundt på resten af Sicilien. Her har du hele tiden havet tæt på, og har du lyst til at krydre turen med en storbyoplevelse, som byder på både kultur og historie, er der blot 50 km op til hovedstaden Palermo. Så fristende!

 
 • Sicilien Sciacca/Verdura Res.
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Sicilien Sciacca/Verdura Res.

  Sixt Billeje
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Sciacca

Den lille fiskerby Sciacca har været et populært udflugtsmål siden romertiden, og har man først én gang oplevet den charmerende atmosfære, er det ikke svært at forstå, hvorfor man gerne vender tilbage. Hyggelige små stræder blander sig med velbevarede kirker, og melder sulten eller tørsten sig, er der altid mulighed for at finde en spændende restaurant eller café i det hyggelige havneområde. Selvom Trapani og Palermo selvfølgelig lokker, når man besøger Sciacca, må du dog ikke nyde dig selv for byens mest usædvanlige attraktion, nemlig kunstneren Filippo Betivegnas hus, Castello Incantato. Du kommer her på besøg i et fortryllede slot, blot 2km udenfor byen. Her kan du besøge den unikke have, hvor der gennem en årrække blev hugget tusindvis af forskellige hoveder ud i klipperne bag huset. Det er et levende kunstværk, som du aldrig har oplevet det før.

Ekstra info om dine muligheder hos Sixt

Billeje i Sciacca kan bookes på det kontor, der ligger bedst for dine endelige destinationer, ligesom det er op til dig at afgøre, om du vil leje en bil for få dage eller til hele ferien eller forretningsrejsen. På listen over bilkategorier finder du bl.a. cabrioleter, sportsvogne, stationcars, firehjulstrukne biler samt de klassiske økonomibiler. Biludlejning i Sciacca kan altid bookes direkte her på siden, ligesom du er velkommen til at tage turen rundt om vores telefoniske support, hvis du enten er på bar bund, mangler lidt ekstra viden eller bare har flere spørgsmål til vores produkter eller virksomhed. Bemærk venligst, at vi også kan servicere dig med alverdens former for ekstraudstyr til bilen, så måske burde du overveje, om du vil have lidt ekstra med i din lejekontrakt. Ubegrænset kilometertal, GPS på turen, snekæder gennem Alperne eller måske en ekstra autostol?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice