Billeje
Reggio
Oversæt
Italien // Reggio
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reggio: Sixt biludlejning online booking

Et godt bud på en feriedestination i det sydlige Italien kunne nemt være Reggio di Calabria. Med Sixt Biludlejning i Reggio når du helt ned på Italiens tå, og du befinder dig ganske tæt på Sicilien, kun adskilt af Messinastrædet. I Reggio får du det perfekte udgangspunkt for ture ved vandet, besøg i intime badebyer og et uimodståeligt bjergland. Er du interesseret i billeje i Reggio, kan du bestille din toptunede Sixt bil hos os allerede i dag. Det kræver blot et opkald eller et par enkelte klik på vores hjemmeside. Lej en bil og stævn ud mod Italienskystbyer med Sixt!

 
 • Sicilien Catania Lufthavn
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Sicilien Catania Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Reggio

Reggio di Calabria eller blot Reggio er en af hovedbyerne i provinsen Calabria, og du skal helt mod syd for at finde denne italienske perle. Provinsen grænser op til Messinastrædet og Sicilien med Palermo. Reggio er særligt kendt for sit nationalmuseum, der tiltrækker gæster fra nær og fjern, og her kan du bl.a. nyde synet af græske bronzestatuer. Med billeje i Reggio er det imidlertid også en god idé at give sig tid til at nyde vandudsigten og køre op til mindre landsbyer som Scilla. En hyggelig fiskerlandsby med sin egen strand. Ellers er det oplagt at køre rundt i provinsen og nyde de høje bjergtinder, hvor der i vinterhalvåret er gode skimuligheder omkring resorts som Villaggio Palumbo og Camigliatello. Sixt Biludlejning i Reggio er også din vej til besøg i nationalparker som Parco Nazionale del Pollino.

Hvad får du med Sixt?

Skal vi koge det ned til ét ord, må det være kvalitet. Sixt har været på markedet for biludlejning gennem årtier, faktisk helt siden 1912, og figurer i dag som et af verdens største biludlejningsselskaber. Med valget af biludlejning i Reggio giver vi dig adgang til et førsteklasses udvalg, og alt efter den ønskede station kan du vælge mellem kategorier som stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter og varevogne. Udlejningsbilerne holder en høj kvalitet, hvorfor du kan være helt tryg ved dit valg, ligesom du kan supplere med det ønskede ekstraudstyr. I en region som Calabria er det eksempelvis en rigtig god idé at få hjælp fra GPS’en, ligesom du finder flere lokale turiststationer, der fører dig sikkert gennem landskabet. Husk, at din forhåndsreservation af en udlejningsbil hos Sixt bliver baseret på valget af kategorien og ej den specifikke model. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at kontakte kundeserviceteamet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice