Billeje
Molise
Oversæt
Italien // Molise
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Molise: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Molise og oplev en af de italienske provinser, der muligvis ikke har været nævnt i din guidebog. Du finder her et hav af underskønne byer, men du skal af og til bruge en time eller to på at nå disse perler, hvorfor billeje i Molise er et absolut must for dig, der gerne vil have et endnu dybere kendskab til Italiens fantastiske landskaber, omkranset af Adriaterhavet og Appenninerne. Husk, at du kan leje bilen her og nu, men også direkte på kontoret ved ankomsten.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Hovedbanegård
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Napoli Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Molise

Molise er rent størrelsesmæssigt en af de mindste provinser i det italienske landskab, men der er masser af seværdigheder at glæde sig til. Tænk på, at du befinder dig i det centrale Italien, tæt på Napoli, hvor du f.eks. har Adriaterhavet mod nordøst, Lazioregionen mod vest og Campania mod syd. Samtidig udgør Appenninerne en pragtfuld setting for dine køretur, ligesom de kan bidrage til, at du kan få udlevet nogle af de mange friluftsdrømme. Måske har du planer om at bruge din billeje i Molise til at vandre i de italienske bjerge, eller måske har du medbragt skiene og tager turen mod det populære skiresort Campitello Matese. Det kan også varmt anbefales at opleve nationalparken for Lazio, Molise og Abruzzo, hvor du kan komme tæt på nogle af de dyrearter, der kendetegner området. Du kan også altid vælge den mere magelige rute, der fører dig gennem Molises vinmarker, og mon ikke at der kan blive tid til at nyde et par dråber undervejs, ligesom du kan tage mod diverse badestrande, eksempelvis i Termoli, hvorfra du også kan tage båden over til øen Isole Trémiti med de fantastiske grotter. Eller hvad med at se Castello Monforte i hovedbyen Campobasso? Molise huser ligeledes mange mindre byer, der ligger med et par timers kørsel mellem hinanden, hvorfor din udlejningsbil hurtigt bliver din bedste ven. Takket være bilen fra Sixt kan du nemt nå byer som Bagnoli del Trigno og en af Italiens absolut smukkeste byer, Fornelli.

Skal bilen lejes i dag?

Er du klar til at slå til her og nu, når det kommer til biludlejning i Molise, så find den ønskede bil her på hjemmesiden eller slå på tråden, hvis vi skal rådgive dig om de forskellige valgmuligheder. Du skal f.eks. tage stilling til ting som udlejningskontor, udlejningsperiode, muligt ekstraudstyr samt udlejningskategori à la personbiler og stationcars.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice